Write a comment

SELIMBAR

Autoritățile au decis ca deplasarea între localitățile din apropierea Sibiului și municipiu se pot efectua fără completarea declarațiilor, Comitetul pentru Situații de Urgență creând astăzi Zona Metropolitană Sibiu.

”Locuitorii comunei Șelimbăr se vor putea deplasa în municipiul Sibiu fără a fi nevoie de completarea acestei adeverințe. Nu avem încă o zonă metropolitană, așa cum se detaliază în lege, însă autoritățile au înțeles sensul legii. E absurd să le ceri cetățenilor din Șelimbăr să completeze o hârtie pentru a se duce la serviciu. Cu toate acestea, sunt sigur că oamenii vor înțelege că aceste norme sunt făcute pentru propria lor protecție. Trebuie să avem în vedere în continuare faptul că protejându-ne pe noi, protejăm întreaga comunitate”, a declarat primarul Marius Grecu.

VESTE BUNĂ: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a stabilit în Hotărârea 23/15.05.2020, privind declararea Zonei Metropolitane Sibiu că localitățile Sibiu, Avrig, Cisnădie, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Cristian, Gura Râului, Orlat, Poplaca, Rășinari, Roșia, Șelimbăr, Șura Mare, Șura Mică, Sadu, Râu Sadului, Loamneș, Slimnic Vurpăr, Racovița, Turnu Roșu și Boița fac parte din Zona Metropolitană Sibiu.

În felul acesta, cetățenii din aceste localități se pot deplasa în interiorul Zonei Metropolitane, fără a avea nevoie de o adeverință.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest