Write a comment

THOBIAS

Consiliul Județean Sibiu a anunțat că organizează licitație publică pentru vânzarea Castelului Thobias, situat în satul Boarta, comuna Șeica Mare. Licitația este aprobată de consilierii județeni în cadrul ședinței ordinare de Consiliul Județean din data de 28.05.2020.

Castelul Thobias este un conac rural - monument istoric ce se află în zona centrală a localității Boarta și este situat la 35 de km de municipiul Sibiu. Terenul aferent construcției are o suprafață de 3690 mp.

Imobilul este compus din 2 pavilioane prevăzut cu demisol și parter înalt, cu o suprafață utilă de aproximativ 600 mp. La demisol sunt 11 încăperi, din care 6 pivnițe, o bucătărie, o sală de cazan și o spălătorie. Parterul cuprinde 16 încăperi, 11 fiind camere, un grup sanitar, două holuri și un portic.

Persoanele interesate să participe la licitație pot să viziteze amplasamentul și împrejurimile acestuia.

IMPORTANT: Prețul de pornire pentru acest imobil-teren este de 302.850,98 fără TVA, echivalent a 62.526 euro. Acest preț rezultă din raportul de evaluare imobiliară întocmit de Societatea Capricorn Art SRL Sibiu. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai mare oferit peste prețul de pornire al licitației.

Dată limită de depunere a ofertelor este 07.07.2020, ora 14:00. Acestea se depun la sediul Consiliului Județean Sibiu, str. G-ral. Ghe. Magheru, nr. 14

Caietul de sarcini, regulamentul și contractul de vânzare pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/evenimente/31316/

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest