Write a comment

33

Aşa cum este ea, câteodată limpede iar altădată murdară, până la terminarea investiției începute în 2009, și care este în curs de reluare anul acesta (cu speranțe de finalizare 2023-2024), ne este necesară. Deocamdată alta nu este, dar există pericolul de a rămâne și fără ea.


După cum știți, apa ajunge la robinetele noastre prin pompare. Pentru aceasta avem de plătit, lunar, facturi foarte mari de curent. Încet, dar sigur, din cauză că o parte dintre dumneavoastră nu plătește apa, vom rămâne restanţă la plata acestor facturi iar Electrica Transilvania va face singurul lucru pe care îl are de făcut: debranşează uzina de apă! Asta înseamnă oprirea apei pe termen nelimitat (fără curent pompele nu funcționează). Deja am primit preaviz de neplată însă am evitat, până acum, plătind facturile în ultimul moment.
Pe scurt, chiar dacă am reușit să reducem semnificativ frecvenţa avariilor, conductele au rămas, deocamdată, aceleași: vechi, ruginite și cu depuneri de mâl. Şi, câteodată, la fluctuații de consum, apa se tulbură. Însă riscăm să rămânem și fără aceasta!
Putem evita un asemenea scenariu într-un singur fel: Să ne plătim datoriile la ap
ă. Sunt concetățeni de-ai noștri care au restante și de 10 ani! Vă așteptăm pe toți la casierie să vă achitați facturile”, transmit autoritățile.
Lista cu datoriile acumulate până acum, pe blocuri, a fost postată pe contul de socializare al Primăriei COPȘA MICĂ!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest