CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

TOPARCAEDj

Drumul județean 106T Ocna Sibiului - Topârcea – intersecție cu DJ 106 G (Ludoș) va fi modernizat până la sfârșitul anului de către STRABAG!

Cel mai mare disconfort trăit de conducătorii auto pe drumul județean 106 T Ocna – Topârcea va înceta până la sfârșitul acestui an, când drumul va fi complet modernizat și va oferi condiții excepționale de trafic pe o lungime de aproximativ 15 km! Este anunțul făcut de autoritățile județene.

Concret, Consiliul Județean Sibiu a semnat marți, 14 iulie 2020, contractul de optimizare a proiectului tehnic și execuție lucrări pentru modernizarea drumului județean 106 T Ocna Sibiului – Topârcea – int.DJ 106 G (Ludoș), km 0 + 494 – 15 + 331, cu societatea Strabag SRL, valoarea contractului fiind de 21.643.629,38 lei cu TVA, iar durata de execuție este până finalul anului 2020.

Tot marți, 14 iulie, CJ Sibiu a emis ordinul de începere pentru optimizarea PT-ului, iar în cele 19 zile cât sunt prevăzute a fi finalizat proiectul, societatea Strabag SRL va face testele și verificările de teren necesare. Lucrările de execuție vor demara la începutul lunii august.

PRECIZARE: Finanțarea pentru acest obiectiv de investiții al Consiliului Județean Sibiu este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Suntem bucuroși că vom putea în sfârșit duce la capăt modernizarea drumului județean Ocna Sibiului -Topârcea, mult așteptată de cei care îl tranzitează zi de zi sau doar ocazional. Am fost solidari cu toți cei care ne-au făcut sesizări privind starea precară a drumului, dar, sper că toată lumea a înțeles că din motive independente de Consiliul Județean Sibiu lucrările începute de societatea Dual Districon SRL nu au putut fi terminate la data asumării prin contract.

Pentru noi, compania austriacă STRABAG este un etalon de seriozitate și profesionalism, dovadă fiind lucrările de modernizare finalizate înainte de termen pe DJ 142 G Copșa Mică – Motiș, în lungime de 10,5 km, dar și lucrările pe DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra - Slimnic, în lungime de 33 km, ce vor fi terminate în această toamnă”, a declarat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest