Write a comment

BIGbbb

Avrigul are de astăzi un sistem urban complex de supraveghere video.

Administrația locală anunță că încă 8 camere s-au adăugat celor 17 deja existente, printr-un amplu proiect de extindere a sistemului public de supraveghere.

⛔ Cu ajutorul camerelor, vor fi mult mai ușor de identificat autorii infracțiunilor sau contravențiilor comise pe raza unității administrativ - teritoriale și vor fi descurajate actele de vandalism.

“Camerele de supraveghere de pe raza UAT Avrig şi-au dovedit în ultimii ani utilitatea. Acestea ne-au fost de ajutor în cercetarea unor acte de vandalism și a unor accidente dar ne-au ajutat și la identificarea șoferilor care nu au respectat semnificația semnelor de circulație. Locațiile au fost alese în urma consultărilor avute cu reprezentanții Poliției Orașului Avrig. În următoarea perioadă vom monta camere și în localitățile aparținătoare”, informează insp. Constantin Petre, Șef Serviciu Public de Poliție Locală al Orașului Avrig.

IMPORTANT: Cele 8 noi camere de supraveghere au fost montate după cum urmează:

▪️2 camere pe Str. Mihai Viteazu;
▪️o camera la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr cu Mihai Viteazu;
▪️2 camere la intersecția Str. Gheorghe Lazăr cu Baza Sportivă Avrig, una dintre ele fiind camera cu LPR, care poate înregistra, numerele mașinilor care circulă prin zonă;
▪️1 cameră pe Str. Lacului;
▪️1 cameră pe Str. Gării;
▪️1 cameră la Piața agroalimentară.

Alte 17 camere de supraveghere erau deja funcționale în Zona Sticla, pe Str. Avram Iancu, pe Str. Cloșca, în parcurile din zona centrală de blocuri, pe Str. Șerbota, la Baza Sportivă, la cimitir, la P-ța Vasile Stoica, la poștă, La Castani, la Primărie și la sediul Poliției Locale.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest