Write a comment

SSSE

ATENȚIE: Începe execuția drumului de legătură între Sibiu și Șelimbăr, de pe strada Oașa! Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru crearea unui drum de legătură între Sibiu și Șelimbăr, între străzile Oașa și respectiv O. Goga.

Administrația sibiană anunță că valoarea investiției din bugetul local este de 1,4 milioane de lei.

“Creștem mobilitatea locuitorilor din Sibiu și Șelimbăr, creând o legătură rutieră între oraș și o zonă periurbană din care provine o bună parte din traficul care aglomerează bulevardul V. Milea. Noul drum va reprezenta o alternativă la deplasarea pe acest bulevard aglomerat, descongestionând astfel traficul.”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Lucrările prevăzute în contract includ:

-Amenajarea carosabilului cu 2 benzi

-Crearea trotuarelor: pe primul tronson al străzii, în zona de blocuri, se vor amenaja trotuare pe ambele părți ale străzii, iar pe tronsonul dinspre limita cu municipiul se va amenaja trotuar doar pe o singură parte, deoarece construcții există doar pe acea parte

-Amenajarea de spații de parcare pe tronsonul străzii din zona de blocuri, realizate cu pavele înierbate

-Crearea de zone verzi pe aliniamentele stradale, prin amenajarea cu iarbă și plantarea de arbori

-Instalarea unor stâlpi noi, dotați cu corpuri de iluminat cu LED

-Diverse lucrări la rețele de apă și canalizare de pe acest tronson.

Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în următoarele zile. Lucrările au ca termen de execuție 5 luni, la care se va adăuga întreruperea necesară în perioada sezonului rece în care nu se pot efectua lucrări de construcție din cauza temperaturilor scăzute.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest