Write a comment

ASTRIDDDDDD

Primarul ales al Sibiului, Astrid Fodor, a fost validat în funcţie, marţi, de Tribunalul Sibiu, care a judecat apelul la decizia Judecătoriei care, pe fond, invalidase mandatul acesteia.

Tribunalul Sibiu, a precizat, printr-un comunicat, că decizia de validare a mandatului lui Astrid Fodor este definitivă.

Trebuie știut că Judecătoria Sibiu a respins validarea lui Astrid Fodor în funcţia de primar al municipiului Sibiu, după ce Agenţia Naţională de Integritate a anunţat că Fodor are interdicţie să ocupe funcţia timp de trei ani, adică în perioada 2020-2023, pentru că s-a aflat în stare de incompatibilitate între 2012 şi 2014, când a fost viceprimar.

„Se aduce la cunoştinţă publică faptul că, prin încheierea pronunţată la Judecătoria Sibiu în camera de consiliu, la data de 16.10.2020, în dosarul nr. 9486/306/2020, a fost respinsă cererea formulată de Biroul Electoral al Circumscripţiei Municipale Sibiu – nr.1, pentru validarea mandatului de primar al municipiului Sibiu, atribuit doamnei Astrid Cora Fodor, în urma alegerilor locale desfăşurate la data de 27 septembrie 2020”, transmisese Judecătoria Sibiu.

Decizia instanţei a fost atacată cu apel de Astrid Fodor.

Așadar, în condițiile date, aceasta rămâne la cârma administrației sibiene.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest