Write a comment

 CanaleP

ATENȚIE! În contextul numărului mare de cazuri de infectare cu coronavirus înregistrat în municipiul Sibiu, Primăria Sibiu reamintește că instituția a pus la dispoziția cetățenilor mai multe canale electronice de comunicare și instrumente pentru plata electronică a diverselor taxe și a impozitelor locale.

Acestea pot fi utilizate de către sibieni pentru a evita deplasările, pentru siguranța lor.

 

Reamintim toate aceste canale și instrumente electronice:

 

COMUNICAREA CU PRIMĂRIA SIBIU:

 

 • Adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde pot fi trimise petiții, sesizări și solicitări.
 • Platforma de e-administrație de pe sibiu.ro, prin mesageria electronică a fiecărui serviciu.
 • Aplicația Sibiu City App – modulul Raportări Incidente. Aceasta se descarcă gratuit din Google Play și App Store, oferindu-vă posibilitatea de a sesiza diverse probleme cu care vă întâlniți în oraș, pe domenii.

 

PLATA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR LOCALE:

 

 • Prin platforma e-administrație de pe sibiu.ro: prin crearea unui cont, puteți avea acces la informațiile dumneavoastră personale cu privire la taxele și impozitele datorate și puteți efectua plăți
 • Pe site-ul sibiu.ro, instrumentul PLATA XPress puteți efectua plăți, fără a fi necesară crearea unui cont, utilizând codul de bare de pe deciziile de impunere.
 • Prin portalul ghișeul.ro
 • Taxa de parcare poate fi plătită online, prin aplicația PARCARE SIBIU, disponibilă în Google Play și App Store. Din această aplicație se pot achiziționa în format electronic și abonamente pentru parcare.

 

CERTIFICATE FISCALE online:

 

Puteți solicita certificate fiscale online, în baza formularului tip de pe sibiu.ro, pe adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (persoane fizice) sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (persoane juridice). Plata taxei pentru emiterea certificatului fiscal se poate face pe platforma de e-administrație de pe sibiu.ro sau pe ghiseul.ro. Certificatul va fi eliberat în format electronic, pe adresa dumneavoastră de e-mail.

 

CERTIFICATE DE URBANISM online:

 

Folosind formularul tip de pe sibiu.ro, puteți solicita un certificat de urbanism transmițând o solicitare pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., însoțit de documentele necesare specificate pe sibiu.ro. Taxa pentru emiterea certificatului se poate plăti online pe portalul de e-administrație. Certificatul va fi emis în format electronic, pe e-mailul dumneavoastră.

 

 

INFORMARE ȘI TRANSPARENȚĂ:

Vă invităm să urmăriți următoarele canale pentru a fi la curent cu activitatea Primăriei Sibiu și a serviciilor publice din subordinea Consiliului Local Sibiu:

 

 • Informații utile cetățenilor în contextul pandemiei de coronavirus pe site-ul sibiu.ro, Secțiunea COVID – 19: măsuri de protecție, restricții, informații despre rata infectării, etc.
 • Site-ul sibiu.ro: știri, proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, dezbateri și consultări publice
 • Newsletter-ul instituției: vă puteți abona la newsletter de pe site-ul sibiu.ro și veți primi pe e-mail cele mai importante știri
 • Pagina de Facebook – Primăria Municipiului Sibiu.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest