Write a comment

 SJ

Consiliul Județean Sibiu a semnat luni, 21 decembrie 2020, contractul privind Servicii de verificare tehnică de calitate a proiectului de autorizarea a construcției (PAC), a proiectului tehnic (PT) și al detaliilor de execuție pentru obiectivul de investiții Construire Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu: Ne dorim să construim un nou spital și să fie unul de calitate.

IMPORTANT: Valoarea contractului este de 445.000 lei fără TVA, cu aproximativ 35% mai puțin față de valoarea estimată - 678.090 fără TVA.

Potrivit informațiilor oficiale, la licitație au participat 3 operatori economici, iar în urma finalizării evaluării ofertelor a fost desemnată câștigătoare Asocierea MRD Instal (leader de asociere), Medinstal Proiectare Instalații Protecția Mediului SRL din Cluj.

Contractul se va derula până la finalizarea lucrărilor de execuție la obiectivul de investiții amintit.

Echipa de specialiști cuprinde verificatori legal atestați cu activitate în construcții, pe domenii/subdomenii de construcții și specialități pentru instalațiile aferente construcțiilor. Aceștia vor realiza verificări la toate documentațiile emise în vederea construirii noului spital județean.

Totodată, luni, 21 decembrie 2020, echipa de proiectanți din cadrul asocierii de firme compusă din Popaescu &co SRL– Egis România SA– Geo Arc SRL – Studio Sqm SRL– Api Arhitekti d.o. a transmis Consiliului Județean Sibiu Proiectul de autorizare a construcțiilor pentru construirea noului spital județean, documentație care va fi înaintată spre verificare specialiștilor tocmai contractați de CJ Sibiu.

La finalizarea verificărilor, documentația, împreună cu toate avizele solicitate conform certificatului de urbanism, vor fi transmise către Primăriei Municipiului Sibiu în vederea emiterii autorizației de construire.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest