CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 ADIECO

Ca urmare a nelămuririlor și întrebărilor lansate în spațiul public pe această temă și pentru a oferi cetățenilor informații suplimentare și detalii în legătură cu subiectul modicicării taxei de salubrizare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu organizează o dezbatere publică online în data de 14 ianuarie 2021, de la ora 19.

IMPORTANT: La întâlnire vor putea participa toți cetățenii interesați, inclusiv ONG-urile în domeniul mediului.
Din partea autorităților locale vor participa și vor răspunde întrebărilor reprezentanți ai ADI Eco și ai Primăriei Municipiului Sibiu. Aceștia vor pregăti și prezentări care să explice:
• Necesitatea modificării Regulamentului
• Cadrul legislativ actual și țintele care trebuie îndeplinite în materie de colectare a deșeurilor;
• Aspecte tehnice și financiare ale prevederilor Regulamentului propus
MUSAI DE ȘTIUT: Cetățenii vor putea adresa întrebări, opinii și obiecții la propunerile de modificare a Regulamentului, contribuind astfel la forma ce urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local Sibiu la sfârșitul lunii ianuarie.

*În imagine, comunicatul transmis azi de ADI Eco SIBIU.

Detalii despre înscrierea la discuții pe platforma online, formatul de desfășurare și agenda concretă a întâlnirii vor fi afișate pe site-ul www.adiecosibiu.ro și www.sibiu.ro, luni, 11 ianuarie, la ora 17.00.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest