CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Valentin ivan

O delegație a Asociației Comunelor din România a fost luni, 11 ianuarie, la o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Subiectele discutate cu precădere au fost:

*Proiectul de lege privind măsurile de protecție socială destinate consumatorilor vulnerabili. Potrivit proiectului, administrației locale îi revine responsabilitatea de stabilire a drepturilor în ceea ce privește acordarea ajutoarelor de încălzire și a suplimentului pentru energie, dar și de plată în cazul ajutorului pentru lemne, cărbuni, combustibili către beneficiari;

*Derularea primei etape a campaniei de vaccinare, care include personalul de îngrijire la domiciliu și din serviciile rezidențiale și medico-sociale.

 

Din delegația ACoR au făcut parte: Emil DRĂGHICI- președintele ACoR, Dorinel SOARE - președintele Filialei Județene Dâmbovița a ACoR și Daniela-Irina ȘOFINEȚI – consilier administrație publică al ACoR. De asemenea, din partea ACoR a participat la întâlnire în sistem online Valentin-Dumitru-Ioan IVAN, președintele Filialei Județene Sibiu a AcoR, unul dintre cei mai dedicați oameni din administrația publică sibiană și… nu numai!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest