CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

ACOOOr

Primarii din județul Sibiu prin Filiala Județeană a ACOR au convocat la o ședință reprezentanții ADI Eco Sibiu, care a avut loc la Căminul Cultural Sadu, azi 14 ianuarie 2021 începând cu ora 12.00 in sistem HIBRID.

Principala temă a discuției a fost regulamentul taxei de salubritate elaborat și propus de Adi Eco Sibiu, care după analiza Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene și a Comisiei JARPERS nu respectă structura cadru a Strategiei de tarifare din cadrul Proiectului SMID și a ultimelor acte normative ce reglementează politicile de tarifare a serviciului de salubritate care are la bază indicatorii de performanță rezultați din gestiunea colectării selective din fiecare gospodărie precum și indicatorii de performanță ai operatorului.

La dezbatere au participat în sistem online Alina Oberdorfer – reprezentantul MIFE și membru în comisia JARPERS, precum și Marian Croitoru – Director în Ministerul Mediului, care au exprimat inadvertentele din strategia de tarifare elaborata de ADI ECO SIBIU.

Primarii prezență la ședință și-au exprimat nemulțumirea față de modul de lucru al ADI Eco Sibiu, de lipsa dialogului și de inechitățile existente în Strategia de tarifare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest