Write a comment

Primarmedias

Aflăm acum declarația de astăzi, 15 februarie a primarului municipiului Mediaș, dl. Roman Gheorghe cu ocazia semnării oficiale a contractului de finanțare privind proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România“.

“Încă de la preluarea primului mandat, în anul 2016, am fost conștient de faptul că pentru a dezvolta și moderniza Mediașul este nevoie să atragem cât mai multe fonduri extrabugetare - fonduri europene și fonduri guvernamentale.

După o muncă în echipă de aproximativ 4 ani, încep să se vadă rezultatele.

După ce am semnat contracte pe fonduri europene pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare de aproximativ 120 milioane Euro, a transportului public de aproximativ 11 milioane Euro, de digitalizare a serviciilor din primărie de peste 1 milion Euro, astăzi, semnăm un proiect extrem de important pentru modernizarea zonei centrale a orașului și a Școlii Gimnaziale nr.4 în valoare totală de 28.842.032 lei.

Le mulțumesc domnului directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, dl. Simion Crețu și directorilor din cadrul autorității publice locale și ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local pentru întreg sprijinul acordat.”

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest