CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

CJSIBIUuuuu

  • Suma alocată pentru implementarea acestuia este de 119.420.428,86 lei fără TVA.
  • Noul Program de transport județean de persoane prin curse regulate, prestat între localitățile județului Sibiu va intra în vigoare, începând cu data de 01 ianuarie 2022.

 

AFLAȚI ACUM: Consiliul Județean Sibiu a lansat în dezbatere publică Programul de transport județean de persoane prin curse regulate, prestat între localitățile județului Sibiu, valabil în perioada 2022 – 2032. Acesta cuprinde 53 de trasee împărțite în 13 grupe zonale (loturi).

Alături de programul de transport, în consultare publică sunt și formularele tipizate, documentele necesare prezentării ofertelor, criteriile de calificare și selecția ofertelor, precum și criteriu de atribuire a contractului. Toate documentele pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la secțiunea Transparență Decizională, accesând link-ul: https://www.cjsibiu.ro/evenimente/proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-documentatiei-de-atribuire-a-contractelor-de-delegare-a-gestiunii-serviciilor-publice-de-transport-calatori-pentru-programul-de-transport-public-judetean-de-pers/

 

IMPORTANT: Cetățenii interesați pot transmite recomandări până vineri, 23 aprilie 2021, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau le pot depune la Centrul pentru Informații Cetățeni din cadrul Consiliului Județean Sibiu, str. G-ral Ghe. Magheru, nr. 14, în termen de 30

Forma finală a programului va fi supusă aprobării consilierilor județeni, urmând ca după aprobare să se demareze procedurile de licitație în vederea contractării de servicii de transport.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest