CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 Biccccc

Consiliul Județean Sibiu anunță că lansat licitația pentru realizarea pistei de biciclete pe DJ 105 G, între localitățile Avrig și Mârșa, pe o lungime de 2 km, obiectiv asumat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației din localitatea Mârșa, orașul Avrig”, în care este partener, iar Primăria Orașului Avrig este leader.

Licitația se referă la contractarea serviciilor privind realizarea documentației tehnice (PAC, POE și PT), execuția lucrărilor și asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului.

IMPORTANT: Valoarea estimată a contractului este de 8.919.838,64 lei cu TVA, din care execuția lucrărilor se ridică la suma de 8.403.472,42 cu TVA.

Ofertele se pot depune până luni, 24 mai 2021, ora 15, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Operatorul economic câștigător va avea la dispoziție 4 luni pentru realizarea documentațiilor tehnice și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Pe lângă amenajarea pistei de biciclete, între localitățile Avrig și Mârșa, proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației din localitatea Mârșa, Avrig mai prevede realizarea de lucrări pentru reabilitarea și modernizarea grădiniței, școlii și sălii de sport, din localitatea Mârșa, precum și dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Aceste investiții revin în sarcina Primăriei Orașului Avrig. Valoarea acestora se ridică la suma de 14.126.029,75 lei cu TVA

Trebuie știut că proiectul se realizează cu sprijinul fondurilor europene, prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, fonduri atrase de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Primăria Orașului Avrig, valoarea totală a acestuia ridicându-se la suma de 24.095.776,80 lei cu TVA.

Mersul pe bicicletă aduce numai avantaje: relaxează, îmbunătățește condiția fizică, contribuie la protejarea mediul înconjurător și ne menține sănătoși. De aceea, una dintre prioritățile noastre de a avea cât mai multe piste de biciclete în județ se concretizează și prin acest proiect”, a precizat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest