CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Alll

Consiliul Județean Sibiu anunță că a finalizat asfaltarea drumului județean către pitorescul Păltiniș, DJ 106 A, la km 29+000 – 29+800, zonă aflată într-o stare avansată de degradare.

Autoritățile consideră că acum accesul spre stațiunea montană Păltiniș se face în condiții optime atât pentru conducătorii auto, cât și pentru cei care aleg să se deplaseze cu bicicleta.

 

IMPORTANT: În prezent, Consiliul Județean Sibiu intervine cu lucrări de așternere covor asfaltic în intravilanul localității Bazna, pe DJ 142 B și DJ 142 H, precum și pe DJ 106 G Luduș – Gusu, unde se fac lucrări pregătitoare în vederea turnării covorului asfaltic.

Un alt drum județean aflat în lucru în cursul lunii iunie 2021 este cel care leagă localitățile Săcădate și Nucet, DJ 104 G, pe care mulți conducători auto sau bicicliști îl parcurg pentru peisajele frumoase oferite, în special pentru panorama superbă a munților Făgăraș. SC Drumuri și Poduri SA va executa tratamente bituminoase pe porțiunile afectate de alunecările de teren.

De asemenea, se va interveni cu lucrări de întreținere și DJ 151 B Dumbrăveni – limită județ Mureș, drum județean pietruit.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest