Write a commentVă place ADELE?! O veste „de milioane”- pardon, de... un miliard (de vizualizări vine din zona internetului! Potrivit YouTube, "Hello" este cântecul care a atins cel mai rapid această cifră record, respectiv în 87 de zile de la lansare, spre deosebire de celebra piesă "Gangnam Style", a lui Psy, care a avut nevoie de 158 de zile pentru a ajunge la un miliard de vizualizări pe YouTube, informează CNN.

 

Într-un clasament al celor mai vizionate videoclipuri muzicale de pe YouTube la nivel mondial, realizat la sfârşitul anului trecut, "Hello" se afla pe locul 10, după melodii precum "See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack", al lui Wiz Khalifa, care avea 1,2 miliarde de vizualizări, sau "Love Me Like You Do", al lui Ellie Goulding, care avea peste 900 de milioane de vizualizări., după cum anunță Mediafax.

Potrivit staisticilor, în prezent, există 17 melodii care au atins cifra de un miliard de vizualizări pe YouTube, şapte dintre acestea numai în ultimul an.

Interesant de știut, videoclipul noului single "Hello" a fost filmat în regiuni rurale din jurul oraşului Montreal şi a fost regizat de cineastul canadian Xavier Dolan, autorul unor filme apreciate şi premiate la festivaluri de prestigiu, precum "Am omorât-o pe mama/ J'ai tué ma mère", "Iubiri imaginare/ Les amours imaginaires", "Laurence până la capăt/ Laurence Anyways", "Tom la fermă/ Tom à la ferme" şi "Mami/ Mommy", informează Reuters.

Albumul "25" al cântăreţei Adele include 11 piese şi a fost lansat pe 20 noiembrie 2015.

Mai mult, succesul obținut pe parcursul anului 2015 de Adele i-a atras un titlu pe măsură: a fost numită „regina internetului”, după ce cântăreaţa britanică s-a clasat pe primul loc în topul artiştilor ale căror nume au generat cele mai multe căutări pe motorul online Google, informează contactmusic.com.

VIDEO: https://youtu.be/YQHsXMglC9Asursa foto: www.slate.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest