CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

A cunoscut succesul odată cu lansarea piesei "Memories", primul ei single, iar, an de an, Nicole Cherry a reușit să se impună pe scena muzicală de la noi, atât cu piesele devenite, rapid, hituri, cât și prin numărul mare de fani. 

"Cireșica", așa cum este alintată de cei apropiați, și-a atras adevarați prieteni din rândul artiștilor consacrați, dar și admirația celor de peste hotare, datorită vocii unice, fapt pentru care, anul trecut, s-a bucurat și de colaborarea cu Mohombi, pentru piesa "Vive La Vida". Acest aspect i-a adus talentatei noastre artiste și un contract cu casa de discuri La Clique Music. 

Pentru că mereu vrea să surprindă, Nicole pregătește, la început de vară, o surpriză de proporții fanilor, o nouă piesă cu un stil diferit de ce a lansat până acum, o altă colaborare, tot "surpriză". 

Până atunci, cântăreața noastră se pregătește intens să cucerească și piața internațională, alături de echipele ei, La Clique Music și Creative District, responsabili și de colaborarea cu Mohombi.

 Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest