Write a comment

 

VREȚI SĂ-I AUZIȚI? VREȚI SĂ-I CUNOAȘTEȚI?! Poftiți la FITS! Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obișnuit să fim altfel, ei transmit un mesaj ferm - tu ești Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova și România, Carla’s Dreams nu sunt niște simpli artiști, ci și vocea tinerilor pe care aceștia i-au obișnuit cu piesele lor sincere și, uneori, prea directe. Sunt cunoscuți în România din anul 2013, odată cu lansarea „P.O.H.U.I.”, alături de Inna. Spre finele aceluiași an, Carla’s Dreams devin artiști Global Records și continuă cu o nouă colaborare alături de una dintre cele mai mari artiste ale României - Loredana Groza („Lumea ta”).
În 2014, Carla’s Dreams își lansează primul album, „Da.Nu.Na”, în fața a mii de fani. Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este „Cum ne noi” (37 milioane de vizualizări), piesă interpretată împreună cu Delia. Aceeași Delia le pune în valoare compoziția „Da, mamă”, care a adunat peste 31 de milioane de vizualizări. La scurt timp, „Te rog” devine virală pe internet, cu aproape 22 de milioane de vizualizări. În luna iunie 2015, Carla’s Dreams au urcat pe scena ProFM On Top, primul concert organizat de ProFM si Global Records pe Casa Poporului, iar o lună mai târziu, alături de Delia, cântă în Piața Constituției din București, în deschiderea concertului lui Robbie Williams.
La începutul lui 2016 au lansat piesa „Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în doar 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări. Membrii trupei au lansat în luna mai al doilea album din cariera lor, „Ngoc”, la Arenele Romane din Bucureşti, numele albumului fiind o expresie urbană care face trimitere la „unica femeie” sau „unica dragoste”.

Concertul este programat pentru 10 iunie, în Piața Mare, ora 21.45.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest