CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Media Music Awards a ajuns la a cincea ediţie anuală! Sibiu e gazda evenimentului, pe 15 septembrie 2016.
Singura gală de premii muzicale din România, organizată outdoor şi cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă imensă, comparabilă cu... lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori.

„Cifra 5 ne poartă noroc: anul acesta sărbătorim 5 ani de Media Music Awards, singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio și tv. Peste 150.000 de spectatori au fost prezenţi în cele patru ediţii de până acum şi ne bucurăm să continuăm cu încă un sezon cel puţin la fel de spectaculos. Vă promitem o ediţie plină de surprize şi show-uri de excepţie”
, declară, în preambulul super-evenimentului, Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.
Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparițiile radio si TV.
Așadar, se poate spune că premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.
La cele 4 ediții Media Music Awards de până acum au luat parte artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

 

ACCESUL LA EVENIMENT ESTE LIBER!!!

Spectacolul începe la ora 19.00.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest