CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Vorba-aceea, numai mâine nu-i... poimâine: Primăria Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului au pus dej ala cale programul pentru pragul dintre ani.

“Îi așteptăm pe sibieni în Piața Mare, locul unde, acum 10 ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007 care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea orașului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulți sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formații apreciate care vor crea atmosfera.”, declară cu entuziasm Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, convinsă că și în acest an Sibienii vor petrece laolaltă și vor păși... cu miile în noul an într-un loc de tradișie pentru așa eveniment: Piața Mare.

Pe lista invitaților se numără: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. La miezul nopții programul include un spectacol de artificii pe... fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. Prezentatoarea evenimentului va fi Nicolle Stănese.

În ședința Consiliului Local din această săptămână se va discuta bugetul acestui eveniment, propunerea fiind de a aloca 1,2 milioane de lei. După aprobarea bugetului se vor parcurge etapele prevăzute de legislație pentru contractarea artiștilor și a serviciilor necesare organizării evenimentului.

Sursa foto: iConcert.ro

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest