CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Luna decembrie urcă Sibiul pe portativ! Cu cele mai faine voci care au făcut epocă în muzica ușoară românească și au cucerit, de-a lungul anilor, inimile tuturor românilor!

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu organizează duminică, 4 decembrie 2016, un concert de muzică uşoară românească. În prim-plan, voci de aur ale muzicii uşoare: Marina Voica, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Florin Apostol şi Vlad Miriţă. Evenimentul va avea loc la Cercul Militar, duminică, 4 decembrie 2016, de la ora 19:00. La eveniment vor participa, cu trei coregrafii realizate de Aleisha Gardner (Noua Zeelandă), pe muzica lui Adrian Daminescu, și dansatorii Teatrului de Balet Sibiu Ayaka Nagai (Japonia), Gabriella Delgado (SUA), Jonathan Milton (Marea Britanie) şi Joshua Legge (Australia).

Marina Voica lansează la Sibiu albumul de autor „Şi afară plouă, plouă”

Marina Voica a împlinit de curând 80 de ani, dar este o prezență plină de energie pe scena muzicii ușoare românești: susține concerte, face turnee, apare în emisiuni de televiziune. Marina Voica, a lansat la două luni de la împlinirea vârstei de 80 de ani, la Magazinul Muzica din București, albumul de autor „Și afară plouă, plouă”. Albumul, care conține cele mai îndrăgite șlagăre ale cântăreței: Și afară plouă, plouă, Apartament 23, O căsuță la marginea satului, Bucureștiul e micul Paris, va fi lansat și la Sibiu, duminică, 4 decembrie, când, după concertul susținut la Cercul Militar, Marina Voica va participa la o sesiune de autografe.

 

*Biletele au fost puse în vânzare online şi în punctul de vânzare din Piaţa Mare

Biletele pentru concertul „Ziua Muzicii Ușoare Românești” pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro, kompostor.ro, de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu: www.facebook.com/TeatruldeBaletSibiu sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piaţa Mare, intrarea F. Prețul unui bilet este 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest