Write a comment

 

Just For Fun Events vă invită duminică, 26 martie, ora 20:00, la Sala Thalia, la un concert live marca Mihai Mărgineanu.

Concertul face parte din Turneul Național „Clandestin”. Alături de cel mai noncomformist Band, maestrul Mihai Mărgineanu va susține un spectacol în stilul propriu. Următoarele orașe pe harta turneului sunt Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu..

Având mai mult de 10 ani de când (în)cântă, unicitatea cu care compune și interpretează melodiile fac din Mihai Mărgineanu unul dintre cei mai buni cântăreți de folk din România. De la clasica „Mă iubește femeile” până la „Melci, scoici, raci, craci” și „Zarița Zanga”, repertoriul marelui Mărgineanu este divers și, de cele mai multe ori, inspirat din folclorul urban.

Spectacolele vor fi susținute de Mihai Mărgineanu alături de celebra trupă de artiști cu care împarte scena, dar și de invitatul permanent al acestora, micul-mare chitarist Alex Mușat, finalistul concursului “Vocea României”.

Alex Mușat a fost acceptat de Berkley din Statele Unite și i s-a acordat o bursă de studii de 50% din costurile anuale de către prestigioasa universitate muzicală americană.

Potrivit unui comunicat din partea organizatorilor, unul dintre țelurile turneului este acela de a strânge banii necesari pentru ca Alex să înceapă studiile cât mai curând.

Banda, după cum a fost poreclită trupa protagonistului Mărgineanu, este formată din aceiași artiști pe care i-ați mai văzut alături de acesta și datorită cărora scena vibrează la fiecare concert, iar spectatorii zâmbesc fericiți de la primul acord până la ultimul.

Just For Fun Events este o companie cu o experiență vastă în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național.

Mai multe informații despre eveniment și bilete pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/154537275045469/ .

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest