CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

EANANA

MOTIV DE MÂNDRIE: Trupa sibiană E-an-na este SINGURA formație din România care va participa anul acesta la ediția online a celui mai mare festival de rock din lume – Wacken Open Air. Intitulată Wacken World Wide, ediția online din acest an are pe afiș nume precum Therapy, Alice Cooper, Foreigner, Iron Maiden, Kreator sau Sabaton.

 

 

Cel mai mare festival de metal online din lume debutează miercuri, 29 iulie 2020 și se va încheia în 1 august, exact perioada în care trebuia să aibă loc tradiționalul festival din nordul Germaniei.

Așa cum anunță organizatorii, ediția online din acest an promite o experiență complet nouă, o abordare digitală completă creată din spectacole concepute exclusiv pentru această manifestare. Prin designul inovativ și implementarea tehnică, aceasta va fi o premieră mondială în domeniul muzicii live! Acest eveniment va fi disponibil gratuit online pe wacken-world-wide.com, MagentaMusik360.de și Magenta TV, precum și pe canalul #DABEI!

 

Cu o participare neîntreruptă – timp de 10 ani – România va face parte din lista scurtă a țărilor reprezentate în acest festival, iar această onoare revine trupei sibiene E-an-na, câștigătoarea finalei naționale a concursului Wacken Metal Battle România și a locului 2 în finala din Germania, în anul 2017. ”Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în colectivul Wacken, chiar dacă nu ne-am fi așteptat niciodată ca lucrul acesta să se întâmple într-un mod atât de straniu, fără ca - de data aceasta - să punem măcar piciorul în Germania. Succesul nostru din 2017 a fost un moment nemaipomenit în existența trupei, iar faptul că organizatorii ne-au considerat potriviți pentru a ne invita din nou e o onoare enormă pentru noi. Sperăm să aducem un zâmbet pe buzele celor care ne vor urmări, și să le amintim că suntem împreună în această situație, că muzica ne unește, și că abia așteptăm să ne revedem în carne și oase. Mulțumim în mod special Clubului Rockstadt din Brașov pentru găzduirea filmărilor și echipei Wacken Metal Battle România pentru organizare și sprijinul necontenit. Tot ceea ce ne separă acum e un subțire ecran de sticlă. Nimic mai mult. Vă așteptăm!” a declarat Andrei Oltean (voce E-an-na).

 

IMPORTANT: Concertul formației E-an-na, înregistrat special pentru acest eveniment, va fi difuzat în cadrul rubricii ”Wacken Metal Battle Veterans” programată miercuri 29 iulie 2020, cu începere de la ora 18 (ora României).

 

Wacken World Wide este o premieră mondială absolută și o noutate în ceea ce privește implementarea tehnică pentru întreaga industrie a festivalurilor muzicale! Însă nu numai tehnologia specială este remarcabilă, ci și multitudinea de spectacole unice pregătite de artiști și pe care nu le-am mai văzut niciodată!” a declarat Holger Hübner co-fondatorul festivalului Wacken Open Air.

 

Demn de apreciat, de asemenea, România va participa din nou în cadrul festivalului Wacken Open Air, în anul 2021, în finala internațională a competiției Wacken Metal Battle.

 

 

Partener: Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest