CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 RIFF

Asociația CULTURAL Act organizează duminică 13 septembrie 2020 de la ora 19,30 în Habermann Markt Sibiu evenimentul Riff 50th Anniversary, show prin care se va celebra activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului sibian RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost ...

Acesta este legendarul grup RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale.

Evenimentul constă într-un spectacol de 2 ore, care va aduce în prim-plan piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită. 

De asemenea, vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12 –lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Bucurați-vă de muzică!!!

Riff 50th Anniversary  este  o actiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest