CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

SOUNDSS

MUZICĂ LA SUPERLATIV! Aflat la a III-a ediție, SIBIU SOUNDS FESTIVAL se va desfășura între 11-13 septembrie 2020 în Piața Habermann. Organizatorii spun că evenimentul va aduce pe scenă peste 50 de muzicieni din Sibiu, cântăreți solo sau artiști grupați în trupe, care își cântă muzica proprie.

 

În cele trei zile ale Sibiu Sounds Festival, sunetele orașului se vor auzi prin AEON SUN, ALFA Q, BASILVIO, DINAMIC, ESU, ELVEN BIRD, EVERGREED, NEODIM, ONENIGHTSTAND, REVOLVER, RYM, SERGIU BOLOTᾸ, SUBURBIA11, SUSPECT, THISOBEY, VLAD PᾸRU, WILDCHILD.

Invitați: ANTRACT, FLORIN THOMITS.

Prezentarea concertelor va fi realizată de BORCO.

 

„Suntem încântați că și în acest an în fața sibienilor vor concerta peste 50 de artiști care își vor cânta muzica proprie. Au răspuns apelului nostru atât trupe vechi, cât și trupe noi, care abia s-au format. Avem totodată bucuria să anunțăm că încă un CD de colecție, ce cuprinde 16 piese noi, originale, se va găsi la punctele de distribuție din incinta locației. Așteptăm sibienii să vină să asculte muzica orașului lor”, declară organizatorii Sibiu Sounds Festival.

 

De apreciat că Sibiu Sounds a devenit, în timp, pentru artiștii locali, o platformă prin care aceștia se pot exprima liber în condiții tehnice foarte bune, susținuți de echipamente de scenă profesionale, într-o producție muzicală promovată intens. Pentru a da continuitate acestei misiuni, organizatorii evenimentului și-au propus să continue demersul în acest an atipic pentru a ține alături comunitatea de artiști din Sibiu și fanii lor, în ciuda măsurilor suplimentare de care participanții trebuie să țină cont.

 

Intrarea la concerte este gratuită. Se iau toate măsurile de distanțare fizică și igienizare pentru ca spectatorii să fie în siguranță, ascultând muzica preferată.

ATENȚIE: Se va respecta limita maximă de 500 persoane participante.

 

 

Festivalul este organizat de Asociația Culturală S.ART și Asociația Culturală PLAY, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu.

 

Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook Sibiu Sounds.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest