Write a comment

Sibiul a trecut in Noul An cu un spectaculos foc de artificiiSpectaculoasele artificii din Piaţa Mare a Sibiului, care au durat circa 20 de minute, au făcut trecerea în Noul An 2013. Înainte de asta, primarul Klaus Johannis a ţinut un scurt discurs, iar apoi a făcut numărătoarea inversă spre Noul An.

”Mă bucur să vă revăd în număr mare. Este un semn foarte  bun pentru Sibiu, vă mulțumesc pentru că ați venit. Vă mulțumesc pentru că am petrecut împreună un an care cred că a fost destul de bun. Sper ca în câteva secunde să înceapă un an poate mai bun decât cel care a trecut. Vă rog să mă ajutați să numărăm cât a mai rămas din anul vechi”, a spus primarul Sibiului, în faţa celor circa 20.000 de oameni prezenţi în Piaţa Mare.

Noaptea dintre ani a fost acompaniată cu concertele unor artişti cunoscuţi. Născut în Sibiu, Ricky Dandel a venit cu plăcere să concerteze în oraşul în care a văzut lumina zilei, pentru prima dată.

Vezi o înregistrare video postată pe YouTube de Solomon Dumitru:

Însă, "capul de afiş" l-a constituit duetul Paula Seling - Ovi. Un duet care a făcut cinste României la Eurovision. Iată o înregistrare video a aceluiaşi Solomon Dumitru:

Vezi o înregistrare a artificiilor, postată pe YouTube de userul Alex ProfTw.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest