Write a comment

“Supun atenției dvs următoarele: la acest zid din Valea Aurie, str. Ludoș nr. 5, a existat (cândva) protecție împotriva căderii în gol de pe vremea răposatului... dar a intervenit primăria în urma cu 5/6 ani și a înlocuit totul, deși nu era cazul, dar pe o distanță a lăsat lucrul neterminat, existând acum riscul căderii în gol mai ales a copiilor. Am făcut sesizări la cei de la OPC Sibiu, care, la rândul lor au trimis mai departe la Primărie și... nimic. Trebuie să cadă cineva neapărat ca să se facă ceva?

 

Altă problemă: așa arată 80% din stâlpii de iluminat din oraș (foto3)!!! Supravegheați copiii care nu știu că acolo sunt minim 220 volți!!!”

 

Un semnal de alarmă din partea unui cititor căruia îi pasă de siguranța semenilor săi și pe care îl doare indiferența unora din administrație. Lucrul prost făcut, călare pe ignoranță poate duce la lucruri extrem de urâte, uneori... la tragedii! Cât poate să coste niște bare de protecție sau o măsură eficientă care să nu permită ca marginea unui zid să fie PERICOL PERMANENT pentru pietoni?! Cât poate să coste niște capace pentru acele cutii cu cabluri, astfel încât copiii să nu fie atrași de un potențial pericol MORTAL???

publicăm mesajul cititorului nostru și imaginie trimise și așteptăm o reacție din partea administrației locale, până nu se întâmplă vreun accident!!!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest