Write a comment

„Este posibil să atenționați, vă rog, autoritățile că orașul nostru are o problemă... "canină". Câini vagabonzi, mari și lătoși, prin centrul Capitalei Culturale Sibiu? La fel este și în alte cartiere.

Curios este că, de fapt, se știe despre existența și locația acestor câini, dat fiind că mulți au tag-chip vizibil la ureche. Eu merg prin oraș. Banuiesc ca și alții, la fel. Nu sunt sigură de cei din administrația orasului, fapt pentru care rolul presei locale devine cheie.

Ar mai fi de spus că... până și cei de la Apă-Canal hrănesc o parte dintre acești câini la sediul lor de la Gara Mică. Iar acești câini se reped la oameni, simpli trecători, în haită, fără nici o temere...”

Este ceea ce ne semnalează un cititor care, în acest context, este de părere că nu e vorba doar de o chestiune estetică, ci, pur și simplu, e vorba de siguranța noastră, a sibienilor. Acești câini care hălăduiesc prin oraș, aiurea, pot fi în orice moment, agresivi, în plus, pot transmite diverse boli.

  • În cursul zilei de vineri, 19 octombrie, SibiuNews a solicitat Primăriei Sibiu o informare privind situația de la adapostul pentru animale fără stăpân.

 

sursa foto: Animal Zoo

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest