Write a comment

Vorbim cu gura până la urechi despre Valentine's Day, ne bucurăm de ursuleții chinezești de pluș, organizăm petreceri de Dragobete, unii își duc iubitele în minivacanțe pe insule depărtate drept dovadă de iubire, dar statisticile ne dau cu parul în cap...

 

Rata divorțurilor a crescut cu peste 328% din 1930 - care a fost anul cu numai 48 de divorțuri !

Concret, numărul divorțurilor crescuse cu 328% din anul 1930 până în 2014, rata fiind de 1,22 la o mie de locuitori, se arată într-o publicație a Institutului Național de Statistică (INS).

Demn, însă, de remrcat că și în anii ce au urmat lui 2014 cifrele în privința familiilor destrămate nu au fost deloc îmbucurătoare !

În ceea ce privește numărul de copii afectați de aceste divorțuri, datele preluate, analizate și publicate de către Asociația Călătoria Divorțului au arătat că, spre exemplu, în ultimii 6 ani peste 100.000 de copii au fost afectați de separarea părinților lor. Unii dintre ei chiar au abandonat școala sau, mai grav, au recurs la gesturi extreme!

Ca și când nu erau de ajuns aceste cifre de-a dreptul ÎNGRIJORĂTOARE, un studiu realizat de Organizația Salvați Copiii a arătat că în România au fost diagnosticați peste 150.000 de copii cu depresie, multe cazuri fiind asociate cu... tensiunile din familie (sursa : avantaje.ro).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest