Write a comment

În primele 9 luni ale acestui an, pe raza județului Sibiu s-au petrecut nu mai puțin de 128 de accidente rutiere grave. Acestea s-au soldat, din nefericire, cu 131 de răniți grav și 32 de decese.

Cifre de natură să zguduie și să tragă, totodată, serioase semnale de alarmă! La toate acestea, se adaugă alte 6 vieți curmate în urma unor tragice evenimente rutiere în cursul lunii octombrie, ultimul fiind cel în urma căruia o mamă și fiul său au pierit într-o cumplită tragedie la Cârțișoara.

Iar dacă numai în luna octombrie, numărul morților în accidente rutiere în județul Sibiu a fost 6, asta chiar ar trebui să „ne tragă de urechi!!!

Potrivit statisticilor, ar fi de remarcat că dintre aceste evenimente cu urmări nefaste, cele mai multe s-au petrecut cu precădere în zilele de vineri, marți, sâmbătă sau duminică.

Șoferi și pietoni deopotrivă, conducători auto la volanul autoturismelor sau camioanelor, fiți precauți. Circulați și comportați-vă civilizat respectând TOATE regulile. E în joc viața voastră dar și a tuturor participanților la trafic!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest