Write a comment

OFICIAL: Pentru al șaptelea an consecutiv, datele statistice consemnate au indicat creșterea numărului de copii născuți la Maternitatea SCJU Sibiu.

 

Așa cum transmite purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriță, pe parcursul anului trecut, au fost înregistrate 3.098 de nașteri. Din total, atenție, 68 au fost gemelare și... 4 de tripleți, numărul nou-născuților fiind de 3174. Asta înseamă cu aproape 3% peste cel din 2018. Din totalul nou-născuților, 1652 sunt băieți și 1552 de fete.

De remarcat, cea mai prolifică lună din anul precedent a fost septembrie. “Recolta de toamnă” a adus 297 nou-născuți (160 băieți, 137 fete). Cei mai puțin copii au venit pe lume în luna februarie, cu 222 nou-născuți (109 băieți, 113 fete).

Ne bucurăm că ne-am menținut pe această direcție ascendentă, pentru că a da viață este cel mai frumos lucru al existenței noastre. Principalele motive care atrag mămicile către serviciile maternității de stat sunt condițiile foarte bune pe care le oferim, atât raportat la facilitățile de cazare, cât și la capitolul îngrijire și tratament”, au declarat medicii maternității.

DE APRECIAT: Maternitatea din Sibiu este una complet renovată și modernizată iar calitatea serviciilor oferite este una de nivel european, mamele şi copiii fiind îngrijiţi în spații corespunzătoare, de la cabinete, săli de nașteri, sălile de operații și până la saloanele de tip roaming-in, cu 2 paturi și grup sanitar propriu) unde sunt cate mămicile împreună cu bebelușii. De asemenea, personalul medical al maternității are printre cele mai bune rezultate din țară.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest