Write a comment

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest sfârșit de săptămână, pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 76 cazuri medicale.

 

Alte 39 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

În aceeași perioadă, salvatorii sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a șase incendii, dintre care trei incendii manifestate la vegetația uscată și resturi vegetale în localitățile Bârghiș, Aciliu și Chirpăr.

Alte trei incendii s-au manifestat după cum urmează:

În data de 14 martie a.c., pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Mediaș au intervenit în localitatea Ighișul Nou pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere dintr-o casă de locuit. Au ars elemente de mobilier și textile pe o suprafață de aproximativ 16 mp;

În aceeași zi Detașamentul de Pompieri Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, str. Fabricii pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la cablurile electrice de pe un stâlp;

În data de 15 martie a.c., pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Mediaș au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu în localitatea Ighișul Nou, la același imobil care a fost afectat cu o zi înainte. S-a transportat la Spitalul Municipal Mediaș, un bărbat de aproximativ 46 de ani cu tulburări de comportament.

Totodată, în data de 14 martie a.c., echipa pirotehnică a intervenit în localitatea Blăjel, zona Richiș, pentru cercetarea terenului la suprafață, detectarea, identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unei grenade defensive de război.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest