Write a comment

ISUUUUU

La datorie, 24 de ore din 24. intervenții „la foc continuu”, fără vreun răgaz. Așa e la ISU Sibiu, așa e pentru acești eroi care nu cunosc odihna…Și, totuși, sunt OAMENI. Oameni-eroi, pentru binele nostru, al tuturor!

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în acest sfârșit de săptămână , unui număr de 110 solicitări venite prin numărul de urgență 112.

Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de peste 95 cazuri de natură medicală.

De asemenea, salvatorii sibieni au intervenit în acest sfârșit de săptămână pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată , resturi vegetale și fond forestier în municipiul Sibiu și Mediaș precum și în localitățile Avrig și Mălâncrav. Au ars peste 6 ha de vegetație uscată și resturi vegetale.

În data de 10.04.2020, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, a intervenit în municipiul Sibiu, str. Ștrandului pentru salvarea unui animal (pisică) rămasă blocată la înălțime în exeriorul unui bloc. Aceasta a fost coborâtă în siguranță de către salvatori, fără probleme.

Potrivit ISU Sibiu, în aceeași zi, în jurul orei 15:00, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în municipiul Sibiu, str. Praga pentru stingerea unui incendiu izbucnit la contorul electric a unei locuințe. Acesta a fost lichidat în scurt timp fără a se propaga la casa de locuit.

Totodată, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest