Write a comment

 

BRAN

Platforma de rezervari hoteliere Travelminit.ro a introdus online un filtru unic de selectie in motorul de cautare al vacantelor ce include masurile de preventie impotriva COVID-19 implementate de unitatile de cazare partenere. Peste 1000 de hotelieri, care s-au redeschis recent, au publicat toate aceste informatii si iau toate masurile preventive pentru siguranta clientilor. Pe langa pret, localitate, gradul de confort si facilitati, din ce in ce mai multe cautari de hoteluri facute pe Travelminit.ro in ultimile doua saptamani au inclus si criterii legate de preventia impotriva COVID-19.

 

Masurile luate pentru preventia impotriva COVID-19: decisive in procesul de rezervare a unei camere de hotel

Tot mai multi romani pun accent pe rezervarea de vacante in zone izolate sau in destinatii unde se vor simti in siguranta. Travelminit.ro a venit in intampinarea turistilor cu un filtru avansat de cautare si informatii ample legate de masurile preventive luate de hotelieri, pentru a oferi toate conditiile optime de a rezerva o vacanta in contextul actual. Astfel, clientii pot accesa platforma de rezervari online, iar pe langa pret, destinatie, facilitati, tipurile de cazare, acum pot alege filtrul Masuri de preventie COVID-19.

 

Filtrul include o serie cuprinzatoare de masuri, precum dispenser de solutii dezinfectante, covorase dezinfectante etc., masuri preventive pentru siguranta personalului, masuri preventive pentru siguranta

 

oaspetilor, procedura de check-in/plata, conditiile de servire a mesei, procedurile de curatenie cu dezinfectanti profesionali, serviciul de wellness.

 

Peste 1000 de proprietati au adaugat deja informatii legate de modul in care gestioneaza preventia impotriva COVID-19, dupa redeschidere

 

“Pe langa beneficiul direct pentru turistii nostri, pentru ca au posibilitatea sa cunoasca exact masurile luate de hotelieri, acest filtru ii ajuta pe hotelieri sa comunice eficient toata lista de masuri luate in aceasta perioada. Astfel, 48% dintre unitatile listate au redus capacitatea de cazare, 86% au implementat purtarea de masti si manusi, 76% si-au instruit personalul privind igienizarea, iar 90% dintre ei au inclus in procedura de curatenie dezinfectanti profesionali pentru igienizarea suprafetelor comune. Majoritatea hotelierilor au facut investitii importante in tot ceea ce inseamna preventie, astfel ca pe langa confortul camerelor, facilitatilor precum SPA si piscina, pentru rezervarile in acest an turistii vor tine cont si de masurile de preventie impotriva COVID-19”, a declarat Laszlo Buzogany - CEO si fondator Travelminit.ro.

 

Aceasta facilitate vine in completarea conditiilor flexibile de rezervare, implementate in luna februarie pe platforma Travelminit.ro. De atunci, platforma a inregistrat treptat peste 3.000 de proprietati care pot fi rezervate fara risc financiar si care dispun de conditii de anulare flexibile a rezervarilor. Aceste conditii de rezervare permit schimbarea datei calatoriei sau chiar anularea rezervarii pana la o anumita data fara a se retine comision de anulare. Intr-un studiu recent realizat de platforma de rezervari hoteliere, s-a observat ca peste 50% dintre romani cauta proprietati cu astfel de conditii in rezervarea vacantelor viitoare.

 

Voucherele de vacanta folosite pentru rezervarile din perioada de vara si toamna

Travelminit.ro accepta toate tipurile de tichete si carduri de vacanta in rezervarea vacantelor, iar pe platforma online sunt listate peste 2.500 de proprietati care primesc vouchere. Cele mai multe rezervari inregistrate pe platforma au fost realizate cu vouchere de vacanta, iar persoanele care se gandesc sa le foloseasca in aceasta perioada vor beneficia de discounturi suplimentare la anumite unitati de cazare, de pana la 30% din pretul cazarii.

 

 

 

 

Despre Travelminit.ro

Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata rezervarilor hoteliere din Romania care accepta si plata prin vouchere de vacanta. Oferta Travelminit.ro contine 4500 de proprietati din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeti, cabane si campinguri din toate regiunile tarii.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest