Write a comment

buletin ISU

Pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 48 de ore unui număr de aproape 100 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, acestea constituind cu precădere cazuri de natură medicală.

🚒Misiunile relevante pentru această perioadă au fost:

📌În data de 03 august a.c. , în cursul dimineții, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD au intervenit pe DN1, în zona localității Șelimbăr la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia o persoană de sex masculin de cca 70 de ani a rămas încarcerată.
S-a intervenit de urgență pentru descarcerarea bărbatului, conștient, care a primit îngrijiri medicale, dar care a refuzat transportul la spital.

📌În cursul zilei de ieri, 04 august a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu au intervenit în municipiul Sibiu, str. Arieșului și str. Hațegului pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, care afectau traficul rutier;

📌În aceeași zi, în jurul orei 15:50, pompierii militari din cadrul punctului de lucru Săliște au intervenit pe autostrada A1, km 268+500 pentru stingerea unui început de incendiu ce se manifesta la compartimentul motor al unui autoturism. Acesta a fost lichidat prompt. Cauza probabilă a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. Din fericire, nu au fost victime.

‍🚒 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest