Write a comment

pariori tristete

Pariorii știu cât de neplăcut este să pierzi din cauza unui singur pronostic greșit, mai ales când acesta se întâmplă să fie tocmai la ultimul meci rămas pe bilet. De altfel, în anturajele parioristice, nu există o săptămână în care să nu se discute despre astfel de bilete pierdute la mustață.

Totuși, ceea ce nu prea se discută este cum se pot preveni sau salva astfel de situații, lucru care pe care l-am făcut noi. I-am întrebat pe câțiva dintre pariorii cu ștate vechi de la noi din țară, ce fac atunci când te scoate un singur meci și cum se pot apăra de astfel de situații? Sugestiile primite sunt cel puțin interesante!

Aplicarea bunului simț este cheia rezolvării acestor situații, însă prima dată să începem cu o scurtă explicație. Un bilet de pariuri format din mai multe selecții are, de cele mai multe ori, șanse infime de reușită. Majoritatea biletelor cu peste 10 evenimente au sub 5% șanse de reușită conform probabilităților matematice, însă foarte puțini pariori conștientizează acest lucru și din acest motiv își setează așteptări nerealiste.

Din start putem spune că numărul de pronosticuri de pe bilet trebuie redus. Specialiștii ne recomandă cel mult 4-5 selecții pe bilet și cote totale de până în 5.50, dacă vrem să avem șanse mai bune de a mai nimeri câte un bilet din când în când. Totodată, dacă joci mai puține selecții pe bilet vei avea mai mult timp să le analizezi pe fiecare, lucru care te va ajuta să îmbunătățești și calitatea ponturilor stabilite.

Un alt lucru indicat este să joci la agențiilede pariuri online care oferă funcția de Cash Out, pentru a putea închide pariurile înainte de termen. Practic, poți închide biletele pe care nu s-au jucat/încheiat încă meciurile, poți închide biletele la care a rămas un singur meci, dar poți închide și biletele pe care ai mai multe meciuri în desfășurare. Totuși, trebuie să fii atent la termenii și condițiile fiecărui operator în parte cu privire la această facilitate, pentru că pot exista anumite restricții cu privire la anumite competiții, tipuri de pariuri sau cote minime impuse.

Te-ai gândit vreodată să joci pariuri cu returnare de miză? Adică în loc să mizezi pe victoria directă oaspeților, să alegi Draw No Bet (pariul se rambursează la egal)? Practic, acest pariu este, de fapt, același lucru cu Handicap Asiatic 0. Te poți folosi chiar și de alte tipuri de pariuri cu handicap asiatic pentru a avea mai multe variante de câștig, chiar dacă și cota totală va fi mai mică. În fond, vrei să câștigi, nu? E mai bine să câștigi puțin, decât deloc.

Ca o ultimă soluție, poți încerca și pariurile în sistem. Mulți pariori spun că nu este rentabil să joci la -1, lucru care este adevărat în anumite cazuri, însă depinde și ce fel de cote joci, câte selecții ai pe bilet și ce așteptări ai. Fie că alegi să folosești bancheri sau să joci mai multe bilete, fiecare cu câte 3-4 selecții, pentru a maximiza șansele de reușită, totul este să încerci și o astfel de abordare.

Dacă pierzi la pariuri din cauza unui singur meci, soluția nu este să pierzi și mai multe pe viitor, ci să experimentezi mai multe formule pentru a-ți găsi un echilibru. În fond, nu uita că pariurile sportive reprezint o distracție, așa că nu te lăsa abătut de rezultatele tale mai puțin favorabile. Succes!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest