Write a comment

audit de mediu

Un audit de mediu este cel mai bun instrument de a identifica ce reglementări se vor aplica clădirii tale putând identifica și măsura efectele anumitor activități asupra mediului în raport cu standardele europene si respectând o serie de criterii stabilite de către stat. 

 

Prin contactarea unei firme de audit, vei primi o evaluare detaliată a situației actuale în privința activităților cu impact asupra mediului desfășurate de companie, a modalității de respectarea legislatiei de mediu atât pentru procesele tehnologice realizate pe amplasament cât și a documentelor deținute, identificând neconformitatile și propunând soluții de conformare, prevenire, reducere sau înlăturare a efectelor impactului generat de companie asupra mediului.

Astâzi, din ce in ce mai multe companii primesc sancțiuni din cauza lipsei auditului de mediu care să le indice ce măsuri sunt necesare pentru a reduce riscurile. Implementarea auditului de mediu ar trebui să reprezinte o regulă pentru toate firmele și companiile.

Ce servicii oferă o firmă de consultanță de mediu afacerii tale?

Orice institutie sau companie poate sa apeleze, de exemplu, la Auditeco, un lider în consultanță si audit în domeniul protectei mediului, cu o experiență de peste 23 de ani de activitate. Auditeco a realizat peste 520 de audituri de mediu care s-au dovedit a fi un real succes.

Cu Auditeco.ro vei beneficia de toate serviciile globale de mediu de care ai nevoie pentru a fi sigur că afacerea ta este în parametrii normali din punct de vedere al reglementarilor de mediu.  

Serviciile sunt dedicate companiilor private din toate domeniile industriale din România, sprijinindu-le în soluționarea diverselor probleme de mediu, oferindu-le soluții personalizate și asistență tehnică specializată în domeniul protectiei mediului, cu scopul asigurarii unei dezvoltari sustenabile.

Serviciile Auditeco la care companiile pot apela sunt: 

  • Audit de mediu – care include evaluări de mediu pentru tranzacționări; audit de conformare legislativă și corporativă de mediu si SSM; evaluarea impactului social și de mediu (ESIA)
  • Remedieri de mediu
  • Sustenabilitate – clădiri verzi, care include certificare LEED și BREEAM
  • Consultanță de mediu – care include managementul apelor și al deșeurilor, energii regenerabile, Implementare de Sisteme de Management Integrate și consultanță de specialitate
  • Cursuri de mediu
  • Conformare și autorizare

Importanta unui audit de mediu in sectorul industrial

Din cauza cresterii nivelului poluarii de la an la an cauzate de activitatea fabricilor din diferite sectoare industriale, dar si a deseurilor produse zilnic de catre acestea, legislatia privind protejarea oamenilor de substantele chimice periculoase si de deseurile industriale, a devenit una obligatorie. Astfel ca guvernele sunt obligate sa stipuleze in legi clare regulile stricte si reglementarile destinate industriilor pentru a pastra mediul curat, non-toxic, iar companiile au obligatia de a le respecta. 

O invovatie în acest domeniu a fost ideea de dezvoltare eco-industrialăfondată de către ecologiștii industriali în căutarea unor abordări inovatoare pentru rezolvarea problemelor legate de deșeuri, lipsa de energie și degradarea mediului din sectorul industrial. Obiectivul acestui concept a fost “convietuirea armonioasa” a afacerilor industriale cu mediul.

Auditeco Global Environmental Services va ajuta sa va incadrati in litera legii, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate și să creați un mediu de lucru sigur și prosper în cadrul societății dumneavoastre. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest