Write a comment

Un apartament cu 2 camere poate fi amenajat simplist, fara sa cheltui o avere, doar cu ajutorul catorva trucuri simple si, desigur, cu putina imaginatie. Gandeste-te in ansamblu, nu este necesar sa iti incarci casa cu diverse piese de mobilier, decoratiuni sau obiecte care nu au niciun fel de utilitate, in special in cazul in care problema multor apartamente este lipsa spatiului.

Chiar si atunci cand beneficiezi de spatiu din belsug, nu te grabi sa il umpli neaparat, deoarece de multe ori aceasta alegere se poate dovedi a fi una neinspirata.

Iata cateva idei pentru a iti amenaja apartamentul cu mai putin de 1000 de euro:

Baia

Desigur, utilarea baii nu se va incadra in bugetul de 1000 de euro pentru decorarea si amenajarea casei, ci doar elementele de mobilier folosite pentru baie. Totusi, iti recomandam sa alegi o cada simplista, fara sa cheltui prea multi bani pe cabine de dus sofisticate, sa optezi pentru un WC simplu cu rezervor si sa mergi pe ideea de panou radiant pentru incalzire: pe WWW.MAGNETCENTER.RO gasesti panouri pornind de la pretul de 395 lei. 

Revenind la mobilier si decoratiuni, te poti incadra in aproximativ 100 de euro pentru intreaga baie, daca alegi o oglinda simpla, de mici dimensiuni, eventual una ce se aplica direct pe perete, una sau doua etajere de dimensiuni potrivite baii, un covor antiderapant si o perdea de baie daca este cazul. 

Bucataria

Din nou, pentru amenajarea si decorul bucatariei vom exclude aparatura si utilitatile, cum ar fi chiuveta si ne vom rezuma strict la mobila. Pentru a te incadra intr-un buget restrans, opteaza pentru un blat simplu din pal si cat mai putine dulapuri si sertare: limiteaza-te la strictul necesar. Pentru zona unde se ia masa, mergi pe alegerea unei mese de dimensiuni reduse alaturi de 3-4 scaune pliabile. Poti compensa simplitatea in amenajarea bucatariei cu alegerea unei culori puternice pentru decor: vezi aici cum poti sa adaugi o pata de culoare in aceasta camera. 

Camera de zi

In camera de zi alege o canapea de 2 sau 3 culori din material textil in orice culoare iti doresti, adauga o masuta de cafea pe care o poti decora cu cartile sau revistele preferate ori cu o planta de mici dimensiuni. Mai adauga cateva etajere pentru a depozita lucrurile de care ai nevoie si sufrageria ta este gata amenajata cu un super buget!

P.S: daca nu vrei sa cumperi o canapea noua, poti oricand sa retapitezi canapeaua veche: va arata ca noua si va avea valoare sentimentala!

Dormitorul

Gasesti dormitoare complete alcatuite din pat si dulap la preturi de aprox. 1000 de lei in magazinele de profil din orasele mari din tara, asa ca, tot ce mai trebuie sa faci este sa adaugi lenjeria preferata sau o etajera hand-made precum cea din imagine. Insufleteste camera cu ajutorul catorva rame foto cu pozele tale preferate iar camera este gata!

Iti poti amenaja apartamentul cu una sau doua camere incadrandu-te in aproximativ 1000 de euro urmand cateva dintre sfaturile de mai sus, insa trebuie sa tii cont ca din acest buget sunt excluse aparatura, electrocasnicele si utilitatile. 

Sursa foto: shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest