Write a comment

puterea gandului

Despre puterea gândului se vorbește destul de mult în ultimul timp. Au apărut chiar și studii care demonstrează că mintea umană poate face mult mai mult decât credem. Sute de cărți de psihologie sau dezvoltare personală au fost editate și toate pun accent pe această putere magică a gândului, care poate face diferența în viața fiecăruia dintre noi.

 

Poți să atragi succesul de partea ta, poți să devii un om mai bun, mai optimist sau îți poți consolida afacerea. Cum? Doar cu mintea, cu puterea gândului! Pentru că, după cum afirmă cei care au studiat acest fenomen, totul pornește de la gând. 

Așadar, dacă ai probleme de sănătate sau îți merg rău afacerile s-ar putea să atragi aceste necazuri, pentru că te gândești mereu la lucruri negative.

Primești ceea ce ceri! Lucrează cu gândurile tale!

“Sunt mereu bolnav”, “ e prea greu pentru mine”, “ nu o să trec de acest interviu” sunt pentru tine doar simple gânduri. În acest mare univers din care faci parte, totul are o altă amploare, iar ceea ce gândești reprezintă un răspuns al naturii la cererea ta. Pentru că gândurile tale sunt o cerere trimisă către univers. Când spui: “e prea greu pentru mine”, răspunsul va fi: “da, e prea greu pentru tine”. Iar de aici totul se va schimba, dar în defavoarea ta. Mereu trebuie să crezi în tine și să îți controlezi gândurile. Scriitorul Prentice Mulford scria în cartea: “ De vorbă cu mine însumi” că fiecare gând este o forță, o parte din spiritul tău, fiecare gând, rostit sau nerostit, este un lucru, o substanță reală, la fel ca apa sau metalul, doar că invizibilă. Gândurile lovesc și produc efecte! Dacă te enervezi la serviciu că s-a stricat calculatorul sau imprimanta nu merge, un val de furie va aduce o mulțime de gânduri negative. Rostite sau nu, vor avea același efect distructiv. Răspunde cu calm, învață să te controlezi! Soluția este simplă: caută reparații de imprimantă pe www.salut-it.ro și totul va reveni la normal. Pentru orice problemă există soluții, dar nervii și furia nu ți le vor aduce! Îți vor crea doar neplăceri. Așadar, indiferent de problemă, reacționează cu calm!

Tot ce gândești te afectează. Fii mereu pozitiv!

Gândurile îți afectează viața. Pozitiv sau negativ, pentru că gândul este o adevărată putere! Chiar și învățămintele creștine vorbesc despre acest lucru, doar că puțini înțeleg însemnătatea vorbelor: “Dacă ai credință cât un bob de muștar, poți muta un munte. Dar dacă deznădejdea ta este cât un munte, nu poți să urnești nici măcar un bob de muștar.” Dacă gândești și crezi cu adevărat că vei reuși, exact asta se va întâmpla! Dacă, dimpotrivă, ai îndoieli și gânduri că nu vei reuși, exact așa va fi. Este o regulă foarte simplă!

Fii bun cu ceilalți, dar și cu tine însuți!

Bunătatea este o calitate pe care, dacă ți-o însușești, vei avea parte de multe gânduri pozitive, care vor aduce după ele mari reușite. Pentru că universul așa a fost construit, încât dacă faci bine și oferi energie pozitivă, înlături din jurul tău orice efect negativ. Cum funcționează acest lucru, mai exact? Simplu! Ura este o forță distructivă, iar bunăvoința este o forță constructivă. Dacă acestea ar putea fi vizibile le-ai putea vede ca pe niște fire subțiri, care pleacă dinspre tine spre ceilalți sau vin către tine de la cei din jurul tău. În momentul în care cineva îți vorbește urât, trimite către tine o energie negativă, ca o conexiune. Dacă îi răspunzi la fel, cu agresivitate, vei trimite și tu aceeași energie negativă, care se va uni cu cea primită și va face rău nu doar interlocutorului, ci și ție. Dacă, în schimbi, răspunzi cu blândețe, vei trimite o energie pozitiva care va neurtraliza efectul negativ al vorbelor urâte, adică al energiei negative care vine spre tine!

Așadar, începe să lucrezi cu gândurile tale, crede în tine, fii optimist și bun, iar lucrurile frumoase nu vor înceta să apară în viața ta! 

 SURSA FOTO: https://www.shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest