Write a comment

euromillions

Află cum au reușit “sindicatele familiale” să câștige premii colosale la Loterie și care este valoarea acestora de-a lungul timpului. 

 

Euro Millions – câștiguri pe bandă rulantă! 

Luna Februarie a acestui an a venit cu un mega premiu de circa o sută șaptezeci și cinci de milioane Euro pentru mai multe persoane din Dublin. Acestea s-au constituit în “sindicate familiale”, care sunt niște grupuri de persoane, definite de anumite caracteristici (sunt angajați în același loc de muncă, locuitori ai aceleași localități sau de pe aceeași stradă, din aceeași familie, etc.). 

Joacă împreună mai multe combinații de numere, așa că probabilitatea de câștig în cazul lor este mai ridicată. Până în prezent, astfel de “sindicate”, așa cum este și cel din Naul, partea nordică a Dublinului (câștigătorul premiului din Februarie 2019) , au reușit să câștige la loteriile europene premii valoroase: 

  • Șaptesprezece milioane Euro în 2018; 
  • Optzeci și opt de milioane Euro în 2017; 
  • Optzeci și șase de milioane Euro în 2014; 
  • Nouăzeci și trei de milione Euro în 2013. 

Până în momentul de față, “sindicatele” care joacă la loterie au mai “dat” câteva lovituri, cu valori de douăzeci și de nouă de milione Euro (2017) și treizeci și opt de milioane Euro (Decembrie 2017). Se pare că, ideea de a juca împreună cu alte persoane care au păreri similare de joc, este o soluție care facilitează obținerea de câștiguri mult mai rapid decât atunci când o persoană joacă singură. 

Câștigurile la Loteriile Europene – afacere de “familie”? 

În România, cu excepția Loteriei Naționale și a cazinourilor online, nu există alte instituții care să organizeze astfel de concursuri cu premii de milioane de euro.  Platformele online de cazino oferă sume fabuloase la nivel de jocuri cu jackpoturi progresive. www.jocuricalaaparate.biz/casino-jocuri-gratis/- este unul dintre site-urile care îți oferă posibilitatea de a afla unde poți juca pentru astfel de câștiguri. 

Loteriile Europene, așa cum este și Euro Millions, oferă în mod constant șanse de câștiguri impresionante. Cel mai recent câștig (de circa o sută șaptezeci și cinci de milione Euro) se alătură unei serii lungi de câștiguri de zeci de milione. 2005 este anul din care datează cel mai valoros câștig (aproximativ o sută cincisprezece milioane Euro), premiu câștigat tot de o familie.  

 De ce este mult mai indicat să joci într-un “sindicat”? 

  • Șansele de câștig sunt mai ridicate, chiar dacă tu nu ai menționat numerele câștigătoare; 
  • Pot fi cumpărate mai multe bilete la loterie, ceea ce înseamnă posibilități mai numeroase de câștig; 
  • Banii sunt împărțiți în mod egal, pe baza unui contract de participațiune la câștig; 
  • Cotele de participare la plata biletelor se stabilește dinainte și reprezintă o parte egală pentru toți membrii “sindicatului”. 

Grupurile care constituie “sindicatele” de joc sunt formate pe baza unor relații de încredere. Dar, niciunul dintre acestea nu există fără să aibă la baza un document juridic de asociere, în care se stabilesc atât obligațiile, cât și drepturile membrilor grupului în caz de câștig. 

De remarcat este faptul că, majoritatea acestor câștiguri este dată de comunitățile din Irlanda. Iar acest lucru pare să susțină ideea că aceasta este cu adevărat țara norocoșilor! 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest