Write a comment

banca de forta

Că vrem sau nu să recunoaștem, aspectul fizic contează. Dacă pentru femei zona feselor și cea a coapselor sunt de interes, bărbații se axează, în primul rând, pe dezvoltarea musculaturii pieptului, a brațelor și a spatelui. Marele avantaj este că pot lucra toate cele trei grupe musculare în același antrenament, cu ajutorul unui aparat de fitness multifuncțional: un model performant de bancă de împins la piept

 

Cu toții l-am văzut în sala de fitness, unde atât cei experimentați, cât și începătorii, se antrenează intens, dar în funcție de nivelul de rezistență, pentru a-și întări musculatura și pentru a căpăta un tonus de invidiat. Considerată o bancă de forță, acesteia îi pot fi adăugate accesorii de tipul ganterelor sau a benzilor elastice de rezistență, elemente ideale pentru creșterea rezistenței organismului și a musculaturii la efort.

Ce exerciții se pot efectua cu ajutorul unei bănci de împins pentru piept?

Deși, în mod regulat, această bancă de forță este folosită de către bărbați, ea nu este sub nici o formă exclusă femeilor. Așa cum spuneam, fie că este utilizată alături de gantere de greutăți mai mici sau mai mari, fie că este folosită mai mult în scop de sprijin, pentru exerciții fizice de creștere a rezistenței, putem spune că banca de forță este un aparat unisex, multifuncțional.

Iată ce grupe musculare se pot antrena prin utilizarea, în diferite moduri, a băncii de forță:

  • în primul rând, cea mai comună formă în care acest aparat de fitness se regăsește este banca de împins pentru piept. Astfel, folosită preponderent de către bărbați, aceasta contribuie la creșterea și tonifierea musculaturii din zona pieptului, a brațelor (bicepșii, în special), dar și a spatelui, căci aceste trei zone sunt interconectate;
  • apoi, atunci când banca de forță este folosită fără accesorii de tipul ganterelor,doar simplu, cel mai adesea este utilizată pentru întărirea musculaturii abdominale. Atunci când practicantul, bărbat sau femeie, utilizează banca ca pe un aparat de sprijin, practicând exerciții de rezistență cu benzile elastice, ea se transformă din bancă de împins pentru piept într-o bancă de fitness obișnuită. Astfel, aproape orice grupă musculară se poate antrena cu ajutorul acesteia.

Banca de forță – cel mai versatil aparat de fitness 

Versatilitatea băncii de forță rezidă în faptul că poate fi folosită împreună cu alte accesorii de fitness, că poate fi reglată și adaptată în funcție de greutatea și înălțimea sportivului, dar și în faptul că poate fi utilizată acasă.

Da, banca de forță cu dimensiuni adaptabile poate fi utilizată și în confortul propriei locuințe, în configurația dorită, pentru practicarea antrenamentului zilnic în ritmul propriu, fiind ușor de montat și de instalat. Așezată într-un loc aerisit și luminos, unde spațiul este suficient pentru a permite practicarea oricărui tip de exerciții, banca de fitness (care poate fi simplă sau de tip bancă de împins pentru piept reglabilă) poate contribui eficient la obținerea aspectului mult dorit al musculaturii.

DHS Fitness – gamă variată de aparate de fitness performante și rezistente

Susținător al unui stil de viață activ și sănătos, DHS Fitness, unul dintre cele mai populare branduri de aparate sportive din România, dispune de o gamă impresionantă de aparate de fitness, aceasta incluzând, bineînțeles, și băncile de forță despre care am vorbit anterior. 

Dreaptă, reglabilă sau de împins pentru zona pieptului, orice bancă de fitness marca DHS Fitness le oferă beneficiarilor garanția produsului rezistent, stabil și perfect funcțional. În plus, versatilitatea le permite proprietarilor să monteze băncile de forță foarte ușor, în orice loc al casei.

Datorită faptului că poate fi folosită în configurații diferite, adaptând nivelul de dificultate în funcție de propria rezistență, banca de forță este unul dintre cele mai eficiente aparate de sculptare a musculaturii, care, folosit cu regularitate, poate aduce rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate maxime, aparatul pe care îl utilizăm trebuie să fie de cea mai bună calitate. 

Alege DHS Fitness pentru ca antrenamentele tale să fie de o calitate excepțională și pentru ca sportul să devină o adevărată plăcere, nu o corvoadă.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest