Write a comment

tricouri haioase

Dacă în fiecare an sunt industrii care își pierd din notorietate și cad într-un con de umbră, nu putem spune că se întâmplă același lucru și în domeniul personalizării de obiecte. Aparent, firmele care imprimă tricouri haioase și cele care oferă, în general, cadouri personalizate, se pare că sunt anual într-o dezvoltare continuă sau, cel puțin, rămân la un nivel constant al profitului și al notorietății.

 

De ce se întâmplă acest lucru și cum de reușesc aceste companii să atragă din ce în ce mai mulți clienți?Motivul este simplu și se află în spatele produselor comercializate: tricourile imprimate haioase sunt produse foarte versatile, care nu se demodează niciodată!

Motivele pentru care tricourile funny sunt atât de apreciate

Am stabilit deja faptul că succesul firmelor ce oferă obiecte personalizate se bazează pe produsele comercializate, mai exact, pe diversitatea acestora și pe prețurile accesibile. Astfel, discutăm în continuare de ce sunt tricourile cu mesaje haioase atât de apreciate în fiecare an:

  • Prețul redus

Comparativ cu piesele vestimentare de brand pentru care plătim un preț exorbitant, mai mult de jumătate din acesta fiind alocat imaginii, tricourile personalizate sunt disponibile la prețuri mult mai accesibile. Aceasta este o regulă universal valabilă în această industrie, costul articolelor imprimate variind de la firmă la firmă, dar fiind, în orice caz, mai mic decât al celor comercializate de marile branduri.

  • Nu se demodează niciodată

Dacă în fiecare an trendul se schimbă, piesele vestimentare la modă în anul precedent fiind considerate învechite acum, nu putem spune că același lucru se întâmplă și în cazul tricourilor funny pentru femei sau pentru bărbați. Pentru că sunt realizate pe comandă, imprimate cu mesajele sau imaginile dorite, aceste produse nu se vor demoda niciodată. În cel mai rău caz nu vor mai fi purtate dacă textul imprimat nu mai este considerat ca fiind reprezentativ pentru purtător, însă știm cu toții că pasiunile last forever.

  • Sunt articole vestimentare versatile

Un tricou simplu, într-o singură culoare, pe care este imprimat un citat universal valabil sau o replică amuzantă poate fi purtat cu succes în aproape orice ținută. Același lucru se întâmplă și atunci când imprimăm o imagine amuzantă. Aceste tricouri se vor integra atât în outfit-urile viu colorate, cât și în cele monocrome.

  • Sunt cadouri universale, cu care nu putem da greș

Îl cunoaștem pe sărbătorit, știm care sunt serialele și filmele sale preferate, hobby-urile și pasiunile care îl fac fericit și, în plus, știm și ce măsură poartă la haine și ce culori preferă. Tot ce mai avem de făcut este să alegem un tricou pe mărimea lui, în nuanța preferată, și să imprimăm pe acesta un text sau o imagine potrivită. Astfel, indiferent dacă vorbim despre tricouri amuzante pentru băieți sau pentru fete, putem fi convinși că sărbătoritul va fi mai mult decât încântat de cadou, în primul rând datorită mesajului inscripționat și, în al doilea rând, datorită interesului nostru în ceea ce privește pasiunile lui.

  • Sunt potrivite pentru activitățile de grup

Fie că vorbim despre echipa de la locul de muncă sau de cea de fotbal, atunci când toată lumea poartă tricouri funny, inscripționate cu același mesaj, reacția celor din jur sau a spectatorilor va fi neprețuită. În plus, acesta este un mod foarte simplu și eficient de a menține echipa unită și de a crește șansele de întărire a relațiilor dintre colegii de birou.

RUVIX – gamă variată de tricouri haioase pentru bărbații și femeile cu simțul umorului

Pe piața din România, una dintre cele mai apreciate și cunoscute firme de personalizări de tricouri este RUVIX. Din 2015, de la înființare, aceasta pune accent pe simțul umorului dezvoltat al românilor, oferindu-le acestora tricouri haioase, care mai de care mai creative și mai îndrăznețe.

O simplă vizită pe site-ul ruvix.ro ne va impresiona prin varietatea modelelor disponibile, grupate în categorii specifice: tricouri personalizate pentru el, pentru ea, pentru cuplu etc. Dacă, indiferent de motiv, nu găsim exact mesajul potrivit în tricourile de pe site, avem posibilitatea de a personaliza tricouri cu texte haioase, cu mesajele sau imaginile pe care le dorim.

Așadar, iată cum și de ce, firmele precum RUVIX reușesc să își mențină o clientelă fidelă și chiar să atragă un public nou în fiecare an!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest