Write a comment

usi de interior

Atunci când aspectul interior al locuinței pare anost sau atunci când ne dorim să îl schimbăm cu tot dinadinsul, pentru a-i oferi un cu totul alt aer, una dintre cele mai eficiente metode de a face acest lucru sunt ușile de interior. 

 

Înlocuirea vechilor uși de interior cu modele noi, realizate din lemn solid, închise la culoare, albe sau poate chiar în nuanța cappuccino, va oferi spațiului un aspect îngrijit, modern și cald. Desigur, o schimbare necesită și achiziționarea altor elemente, pentru un look desăvârșit fiind necesare și obiecte decorative sau corpuri de iluminat frumoase, alese cu atenție desigur.

Modernizează aspectul interior al locuinței cu uși din lemn elegante

Așa cum spuneam, ne putem baza pe ușile de interior pentru a oferi o înfățișare deosebită camerelor, dar și pentru a ne proteja dreptul la intimitate. Să ne imaginăm că am vopsi pereții într-o culoare total diferită de cea actuală, într-o nuanță ciocolatie de exemplu, am anima camera cu vaze înalte deosebite sau cu lampadare impresionante prin model și dimensiuni. În final, am schimba mobilierul și canapeaua/patul cu piese potrivite din punct de vedere cromatic cu ceea ce am creat până acum. Nu putem lăsa vechile uși într-un asemenea decor, nu-i așa? 

Practic, întreaga renovare ar fi de prisos în lipsa unor superbe uși de interior din lemn care să „închidă” acest cadru cald și primitor. Desigur, aceasta este doar o variantă imaginată de decor. Avem la dispoziție o mulțime de alte opțiuni în ceea ce privește cromatica, elementele de mobilier și cele decorative. De exemplu, pentru locuințele decorate în stil scandinav putem alege uși de interior albe, care, în ciuda scopului pentru care au fost inventate (de a închide spații), vor oferi o senzație impresionantă de spațiozitate și luminozitate.

Cu toate că recunoaștem eleganța și frumusețea ușilor din lemn, trebuie să apreciem și eficiența și utilitatea unor uși de termopan pentru interior, pentru închiderea camerelor de depozitare, de exemplu. De asemenea, astfel de uși pot fi folosite și la închiderea teraselor sau a balcoanelor de bloc, mai ales dacă aceste spații sunt folosite pe post de bucătărie sau chiar de debara.

Rom Decor – eleganță desăvârșită și prețuri excelente în gama de uși de interior

A alege cea mai potrivită ușă de interior pentru camera noastră sau pentru cea pe care o renovăm este o operațiune ce poate părea simplă. Însă, în momentul în care ne aflăm în fața unui catalog care abundă în modele care mai de care mai impresionante, decizia devine foarte complicată. 

Putem spune că același sentiment îl avem în momentul în care accesăm site-ul companiei Rom Decor. Specializată în producerea și comercializarea unei game deosebite de uși interioare la un preț avantajos încă din anul 2003, firma propune idei și soluții sofisticate clienților din România.

Rom Decor nu se oprește doar la calitățile exterioare ale produselor oferite, modelele de uși de interior disponibile în portofoliul său fiind de asemenea rezistente, durabile și eficiente din punct de vedere al izolării fonice și termice. Altfel spus, indiferent de modelul ales, avem garanția că ușile Rom Decor se vor potrivi perfect în interiorul locuinței noastre și vor rămâne în această stare impecabilă pentru o bună perioadă de timp dacă avem grijă de ele. 

Pe site-ul rom-decor.ro vom găsi, în primul rând, diversitate și eleganță. De la uși albe de interior, până la uși glisante din sticlă, pliabile sau uși cu finisaj sintetic, toate au prețuri excelente, raportate la calitatea materialelor din care sunt confecționate. Alegând Rom Decor ca magazin de încredere pentru achiziționarea ușilor de interior, putem beneficia și de servicii de măsurătoare și de montaj profesional. Dacă dificultatea alegerii unui anumit model de ușă devine apăsătoare, compania pune la dispoziție și servicii de consiliere profesională, în urma cărora nu doar că vom ști ce tip de ușă de interior se va integra optim în decorul casei noastre, dar vom rămâne cu un set de minime cunoștințe în acest domeniu.

Pentru locuințe renovate cu bun gust, cu ajutorul unor uși de interior rezistente, calitative din punct de vedere al materialului, dar și unice ca design, Rom Decor este cea mai inspirată alegere.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest