Write a comment

imagine cazinourionline

Unul din principalele atuuri ale cazinourilor online sunt, fără doar și poate, bonusurile oferite în diferite circumstanțe. Indiferent despre ce tip este vorba, trebuie spus că bonusurile sunt foarte importante pentru toți jucătorii care aleg să se distreze într-un cazino de pe internet.

Practic, cine nu ar vrea să acceseze jocurile preferate fără să scoată bani din buzunar sau să se joace cu dublul sau chiar triplul sumelor depuse? Dar haideți să vedem care sunt cele mai comune bonusuri oferite de operatorii online licențiați ONJN în 2019 și cum funcționează acestea. 

Bonusurile de Bun Venit 

Evident, începem cu bonusurile de bun venit, acestea reprezentând pentru operatori cam ceea ce reprezintă ambalajul pentru un produs, iar pentru jucători o modalitate de a petrece cât mai mult timp la prima vizită pe site-ul unui cazino online și, de ce nu, posibilitatea de a face ceva profit la prima experiență. Așa cum se înțelege chiar din denumirea lor, bonusurile de bun venit sunt oferite în exclusivitate clienților noi, fiind denumite și New Player Bonus (Bonus pentru jucătorii noi) sau Sign Up Bonus (Bonus la înregistrare). Astfel, cei care își deschid cont la un cazino online vor primi, la prima depunere, o sumă de bani din partea casei, această fiind de regulă cuprinsă între 100% și 200% din valoarea primului depozit, însă există și cazuri în care procentele pot scădea la 50% sau urca până la 500%. Desigur, toate aceste bonusuri sunt însoțite de o serie de Termeni și Condiții, din care cel mai important aspect rămâne cel legat de condițiile de rulaj. Fiecare operator în parte stabilește de câte ori trebuie rulat bonusul, însă în cele mai multe cazuri este vorba de 30-40 de ori. Unii operatori oferă bonusuri consistente, însă în mai multe tranșe, pentru eliberarea completă a bonusului fiind necesare mai multe depuneri. În plus, multe cazinouri oferă și Rotiri Gratuite noilor deponenți. De menționat ar mai fi și faptul că unii operatori nu oferă bonus de bun venit clienților ce depun prin aplicații de plată electronice, precum portofelele virtuale Skrill, Neteller etc., ci doar celor care utilizează carduri bancare.

Bonusurile fără depunere 

Nu atât de frecvente pe cât ar fi de dorit, bonusurile fără depunere reprezintă în general sume de bani cuprinse între 20 și 100 de lei, oferite noilor clienți imediat ce aceștia își deschid cont, fără a fi condiționate de efectuarea vreunei depuneri. Totuși, în ultimii ani, ținând cont de faptul că, potrivit legii (art. 129 alineatul 5 din Decizia nr. 111, din data de 24 februarie 2016) orice cont deschis la un operator de gambling online trebuie verificat în termen de 30 de zile, aceste bonusuri fără depunere sunt creditate doar clienților ce finalizează procedura de verificare a contului. Dacă în unele cazuri se oferă bani direct, supuși bineînțeles unor condiții de rulaj, alteori, noii clienți primesc un anumit număr de Rotiri Gratuite (Freespins) la sloturile video. În orice caz, bonusurile fără depunere permit clienților să încerce produsele oferite de operatorii ce le oferă, fără a investi nici măcar un leu, astfel că sunt foarte căutate. Pentru mai multe detalii, vizitează acest site

Bonusurile de reîncărcare  

Intitulate Reload Bonus în limba engleză, această categorie de bonusuri se aseamănă foarte tare cu cele de bun venit, numai că ele sunt creditate la depuneri ulterioare, iar cuantumul lor este ceva mai redus, situându-se în general între 50% și 100%. Și în acest caz, există condiții de rulaj ce trebuie îndeplinite. 

Pe lângă categoriile enumerate mai sus, mai există și bonusuri oferite la utilizarea unei anumite metode de plată, bonusuri pentru High Rolleri (clienți ce rulează sume uriașe), bonusuri de loialitate sau ocazionale. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest