Write a comment

unika

Lansarea colecției de agende și promoționale 2019-2020 marca UNIKA a atras multe priviri, ba chiar și priviri de așa zisă apreciere din partea competitorilor. Pe cât de frumoase ca aspect sunt noile agende de la UNIKA, pe atât de apreciate au fost. Și nu doar de clienți, ci și de anumiți competitori. Atât de apreciate încât au devenit, practic, sursă de inspirație pentru aceștia.

 

UNIKA, cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România, a lansat pe piață noua colecție de agende în luna iulie 2019, prin intermediul unui eveniment de succes la care au participat diverse companii cu care producătorul colaborează.

Vedetele evenimentului de lansare au fost atât agendele din piele naturală și piele PU, cât și materialele promoționale realizate din aceleași materiale. Printre noile agende care au reprezentat subiectul evenimentului se regăsesc: agendele din gama Vogue, agenda Nubuk, agenda Seqoia, agenda Shadow, agendele din gama Fili, dar și multe altele pe care clienții le pot comanda deja din magazinul online UNIKA. 

Designul noilor agende a fost gândit în așa fel încât să fie potrivite atât în contexte formale, cât și în cele informale. Toate modelele au consumat mult timp de studiu și multă creativitate din partea angajaților UNIKA, străduindu-se să găsească variante moderne, în tendințe, care să fie pe placul tuturor și care să poată satisface chiar și cele mai pretențioase cerințe. În gama de agende UNIKA se găsesc atât agende datate, cât și agende nedatate, într-o mulțime de variante de culori, pentru a completa orice ținută, în orice nuanță și pentru a asorta cu ușurință accesoriul. 

Ei bine, după ce modelele au fost lansate și făcute publice, s-a lăsat cu multe surprize, unele mai puțin plăcute. Una dintre noile agende ce fac parte din colecția UNIKA 2019-2020 a reprezentat o idee bună pentru unul dintre competitori. Este vorba despre agenda Nubuk, o agendă care vine la pachet cu un suport pentru pix și un design inedit. Agenda are coperta flexibilă, din material dublă față, la exterior piele tip nubuk, asemănătoare pielii naturale, colț rotund copertă și bloc, suport pix în cotor, margini finisate prin vopsire manuală, pix metalic modern inclus și personalizare cu etichetă metalică cu an. Designul atât de ingenios al acestui produs a făcut ca aprecierea competitorilor să se transforme în inspirație pură. 

Deținând fabrică proprie și fiind producător autohton pe piața de profil din România, UNIKA pune la bătaie agende la preț de producător atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companiile devenite deja fidele producătorului renumit de agende sau de ce nu, pentru cele noi. Astfel, oricine caută agende preț, va găsi modele ingenioase și accesibile la UNIKA. 

De-a lungul timpului, foarte multe companii au ales produsele UNIKA datorită calității la standarde înalte și aspectului deosebit, dar totodată și grație prețurilor avantajoase pe care producătorul le practică, oferind livrare în toată țara și deținând stocuri mari. Mai mult decât atât, agendela marca UNIKA pot fi personalizate prin mai multe metode. 

În concluzie, se poate observa cu ușurință că UNIKA a surprins anul acesta cu modele atât de atractive încât a lăsat competitorii fără idei, făcându-i pe aceștia să renunțe la propriile creații și dovedind astfel că ingeniozitatea și creativitatea sa sunt atât de avansate, încât devine o importantă sursă de inspirație. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest