Write a comment

imagine ponturi bune

In Romania avem peste 8000 de case de pariuri stradale, iar comparativ cu anul 2016 numarul acestora aproape s-a dublat. Oferta este data de cerere si se pare ca sunt tot mai multi donatori la aceste agentii de pariuri.

Ca si alternativa, pentru ca tehnologia a evoluat, exista casele de pariuri online. Pariorii inca sunt sceptici sa pariezi pe internet, desi nu exitsa nici un motiv de ingrijorare. Toate tranzactiile si pariurile facandu-se intr-un mod 100% sigur. Mai mult, casele de pariuri online sunt verificate si aprobate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. In acest sens, te rog sa verifici daca agentia de pariuri, pe site-ul lor, are sigla si numarul licentei ONJN. In general o gasesti in partea de jos a site-ului.

Dar de ce ar paria un jucator pe internet in detrimentul unei case de pariuri stradale? Avantajele sunt multiple!

In primul rand ofertele de bun venit. Toate casele de pariuri online iti vor oferi un bonus la prima depunere sau la deschiderea unui cont. Intri pe site-ul agentiei Unibet Romania, de exemplu, si-ti faci un cont in doar 3 minute. Dupa aceea, te asteapta un bonus, cand o sa depui pentru prima data bani. Iti recomand sa citesti termenii si conditiile bonusului, ca sa ai cunostinta de toate aceste inforamtii.

In al doilea rand, la o casa de pariuri online nu ai doar pariuri. Poti sa te distrezi si la casino online. Dar pe langa acesta mai gasesti si poker sau chiar si bingo. Asadar, un singur cont, mai multe platforme unde sa-ti petreci timpul si, sper eu, sa castigi.

In al treilea rand, cotele si oferta disponibila. Nu poti compara o agentie offline cu una online. Ofertele sunt net superioare acestora din urma. Ai foarte multe tipuri de pariuri (inclusiv pariuri pe cartonase, cornere, statistici) si poti paria chiar si live. Dar asta nu e tot. Poti urmari meciuri live, in direct, chiar in timp ce pariezi. Nu trebuie sa fi abonat la ceva canal special de sport. Ai foarte multe evenimente sportive transmise in direct.

Exista insa si un dezavantaj. Controlul! Trebuie sa fi cumpatat cand pariezi online. Nu ai acel simt al banilor si poti pierde foarte mult si rapid. Insa agentiile ofera in meniul de setari sa-ti impui niste limite la depuneri sau pierderi. Lucru absolut recomandat daca esti un parior nou. Mult succes si pariaza responsabil!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest