Write a comment

casinoonline

Pe langa cazinourile stradale, in Romania, mai ales in ultimii ani, au aparut si cazinourile online. Cand spun in ultimii ani, ma refer mai ales la perioada dupa introducerea licentei de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Acest lucru se intampla in 2016, iar de atunci toti operatori de gambling trebuie sa detina o licenta.

Atunci cand pariezi online la un caizno trebuie sa stii ca este ilegal sa o faci daca acel site/ operator de jocuri de noroc nu este licentiat la ONJN. Ce inseamna acest lucru? Cazinourile trebuie sa depuna un dosar la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, iar mai apoi sa-si obtina licenta. In acest fel operatorii de gamblig platesc taxe si pe teritorul tarii noastre.

Un cazino online trebuie sa-ti afiseze logo-ul de la ONJN si numarul de licenta. Aceste informatii le gasesti in partea de jos a site-ului, in cele mai multe cazuri. Daca nu gaseste aceste informatii, inseamna ca este ilegal sa pariezi la acel cazino.

Daca ti-ai gasit cazinoul la care doresti sa pariezi, urmatorul pas este sa-ti faci un cont. Totul se realizeaza foarte rapid, insa un lucru este extrem de important. Trebuie retinut ca nu trebuie sa-ti faci doar contul, ci si sa-l validezi. Acest lucru nu trebuie facut imediat, insa nu trebuie uitat. Validarea inseamna sa trimiti o copie de pe cartea e identitate si, uneori, o factura de pe utilitati, ca sa demonstrezi ca locuiesti la adresa respectiva.

Aceste informatii nu vor fi facute publice. Nu-ti fa probleme. Sunt doar masuri de siguranta pe care le iau toate cazinourile din toata lumea. Ma refer la cele online, in special.

Dupa ce ti-ai facut contul, e timpul sa faci o prima depunere. E importanta suma pe care o depui pentru ca o sa primesti un bonus de bun venit. In general ti se va da un procent aditional la suma primei depuneri. Sa spunem ca tu vrei sa depui 100 Ron, cazinoul online iti mai poate da inca 100 ron sau chiar 200 ron in plus. Aceste informatii referitoare la bonusuri le gasesti in general pe pagina de Promotii al respectivului cazino.

Dupa ce ai facut depunerea, esti pregatit de joc. Sugestia mea este insa sa inveti cativa termeni de cazino, ca experienta ta online sa-ti fie mai usoara. In acest fel nu o sa te incurci cu termeni complicati sau folositi doar in lumea cazinourilor.

Mult succes, si nu uita sa pariezi cat poti pierde. Cazinourile nu sunt modalitati sigure de castig. Pariaza responsabil!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest