Write a comment

contabilitate

Daca te-ai gandit sa-ti faci o firma, trebuie sa iei in calcul ca va trebui sa apelezi si la o companie care ofera servicii de contabilitate. De fapt nu trebuie sa iei in calcul, ci este chiar recomandat acest lucru.

Mai mult decat atat, trebuie sa alegi o companie cu renume si care are feedback-uri pozitive pentru serviciile ce le presteaza. In aceasta situatie, de asemenea, indicat este sa te orientezi catre o firma, si nu catre un simplu contabil.

Inainte sa iei o decizie trebuie sa te informezi extrem de bine de ce servicii ai nevoie si in acelasi timp ce servicii poate oferi o firma de contabilitate. Trebuie sa iei in considerare si de unde este respective companie. De exemplu, MBM Contabilitate ofera servicii contabile in Bucuresti. In functie de orasul in care iti desfasori sau iti vei desfasura activitatea, sunt sigur ca sunt foarte multe astfel de companii.

Nu uita ca trebuie sa iei in calcul si faptul ca nu te vor interesa doar serviciile de contabilitate, ci vei avea nevoie de cineva care sa se ocupe si de partea de resurse umane, salarii si consultanta.

De ce iti recomand sa nu alegi un simplu contabil? Pentru ca in cele mai multe cazuri un contabil iti ofera doar serviciile clasice de contabilitate. Pe cand o firma, mai ales una cu experienta, te poate ajuta in foarte multe aspect, inclusive la contactul cu autoritatile locale. Pentru mai multe informatii poti cere o expertiza contabila aici.

O firma de contabilitate serioasa iti va face o oferta complexa pentru serviciile care le ofera. Nu o sa te trezesti ca ceea ce ai nevoie nu este in oferta sau sunt clauze ascunse. Pe langa aceste oferte, se pot pot cere chiar si activitati suplimentare, in functie de domeniul tau de activitate si serviciile pe care le oferi.

Un alt avantaj cu privier la alegerea unei firme in detrimental unui simplu contabil este legat de riscuri. Firma de contabilitate va prelua riscurile conform contractului pe care l-ai incheiat. Mai mult decat atat, aceste firme au chiar si polite de asigurare cu privier la raspunderea profesionala. Lucru greu de gasit la un contabil.

Consultanta este un aspect extrem de important pe tot parcursul desfasurarii activitatii companiei tale. In acest fel poti sa iei decizii favorabile care sa te ajute sa-ti maximizezi profitul sau sa iti elimini pierderile. O firma de contabilitate cu experienta are un trecut bogat si organizeaza mai bine situatile critice care pot sa apara.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest