Write a comment

calci camasa

Ai sosit. Interviul este în mai puțin 5 minute. Ai timp de o ultimă verificare în oglinda din baie. Costum - frumos! Cravată - frumos! Părul - arată bine! Așteaptă… Cămașa ta are o mulțime de cute, de parcă nu a fost niciodată spălată, curățată sau călcată!

 

Grozav. Ai încrederea, credibilitatea și, cu toate acestea, vei ieși în evidență pentru motive greșite. Nu lăsa să ți se întâmple asta.

FIER DE CĂLCAT – LINK 

Îmbrăcămintea necălcată înseamnă un om fără atenție la detalii. Dacă vei eșua la micile sarcini, cum vei putea inspira angajatorul că poți fi de încredere cu sarcinile mari?

Așadar, asta înseamnă să știi cum să-ți calci cămășile corect, astfel încât să inspiri întotdeauna încredere că ești un om care ține chiar și la cele mai mici detalii. 

În rândurile de mai jos îți vom oferi un ghid pas-cu-pas despre cum să calci o cămașă corect.

Cum să calci o cămașă: Pasul 1 - Spatele gulerului

Începe să calci cu marginile spatelui gulerului – calcă spre mijlocul gulerului. Este important să mergi în această direcție. Dacă vei porni de la mijloc ai putea face ca țesătura să obțină cute vizibile.

FIER DE CĂLCAT – LINK

Cum să calci o cămașă: Pasul 2 – manșetele 

În primul rând, calcă interiorul manșetelor pentru a îndepărta cutele principale, dar deplasându-te din nou dinspre margini însspre mijloc. Finalizează prin călcarea zonei exterioare folosind aceeași metodă. Calcă ușor în jurul butonilor pentru a evita deteriorarea acestora.

Cum să calci o cămașă: Pasul 3 - Mânecile

Netezește mânecile unei cămăși cu mâinile înainte de a pune fierul peste ele. Acest lucru ajută la prevenirea cutelor nedorite. Începe cu vârful fierului la manșete, apoi mergi cu fierul de călcat spre umeri. Întoarce mâneca pentru a verifica dacă cealaltă parte are nevoie de o netezire rapidă.

 LINK FIER DE CĂLCAT 

Cum să calci o cămașă: Pasul 4 - Spatele

Când calci spatele unei cămăși, va trebui să fii foarte atent dacă cămașa are pliuri. Îți recomand, așadar, să începi sub pliuri înainte de a călca deasupra lor. Apoi continuă cu călcarea restului spatelui. Va trebui să repoziționezi cămașa de mai multe ori pe suprafața plană pentru a ajunge la toate marginile și colțurile.

Cum să calci o cămașă: Pasul # 5 - Umerii

Este timpul să lucrezi la umeri. Așază cămașa astfel încât capătul îngust al mesei de călcat să fie în interiorul uneia dintre mâneci. Calcă umemrii, mișcându-te de la marginea exterioară spre mijloc. Apoi rotește cămașa astfel încât să poziționezi cealaltă mânecă pe capătul mesei. Repetă aceiași pași.

LINK FIER DE CĂLCAT

Cum să calci o cămașă: Pasul # 6 - Fața 

Următoarea etapă acoperă partea din față a cămășii. Fii blând când calci în jurul nasturilor - nu vrei să îi deteriorezi sau să faci ca firele să se desprindă. Scopul tău este de a face fața frumoasă și netedă, deoarece este o parte esențială a cămășii și cea pe care toată lume o vede mereu. Pentru buzunarul cămășii, pornește de la exterior pentru a preveni cutele.

Cum să calci o cămașă: Pasul # 7 - Fața gulerului

Finalizează prin călcarea părții din față a gulerului. Aplică aceeași metodă pe care ai folosit-o la Pasul 1 - începând de la margini și îndreptându-te spre mijloc.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest